in

OMGOMG

Ιβάν Σβιτάιλο – «Για μεγάλο διάστημα ένιωθα πως είμαι καταραμένος»

Καλεσμένος της Ζωής Κρονάκη και του Δημήτρη Γιαγτζόγλου βρέθηκε ο Ιβάν Σβιτάιλο, το μεσημέρι της Κυριακής, στο πλατό της εκπομπής «Δύο στη μία» της ΕΡΤ. Μάλιστα, ο γοητευτικός ηθοποιός εμφανίστηκε με ανανεωμένο λουκ και αναφέρθηκε στα παιδικά του χρόνια και την λατρεία που τρέφει από μικρή ηλικία στον χορό.

Ειδικότερα, ο Ιβάν Σβιτάιλο σημείωσε χαρακτηριστικά πως «σαν παιδί είχα μια ιδιαίτερη σχέση με την μουσική, κάτι μου έκανε και έπρεπε οπωσδήποτε να το σωματοποιήσω με έναν τρόπο. Το είχε διακρίνει αυτό η μητέρα μου από αρκετά μικρή ηλικία. Θυμάμαι πως τα πρώτα μαθήματα χορού που έκανα ήταν στα 6, 7 μου χρόνια. Ήμουν πολύ μικρός, ακόμα στο σχολείο στη Σοβιετική Ένωση».

«Νομίζω πως συνειδητά το έκανα για μένα από πολύ μικρή ηλικία. Θεωρούσα δηλαδή πως είναι ένα κομμάτι δίχως το οποίο δεν μπορούσα να υπάρχω. Προσπαθούσα για μεγάλο διάστημα να το απορρίπτω γιατί ήταν πολύ δύσκολο το να είσαι σε μια ωραία ακαδημία και να γυμνάζεσαι και στο τέλος να αλλάζεις χώρα. Να πηγαίνεις σε μια χώρα που η παράδοση στον κλασικό χορό δεν είναι και τόσο διαδεδομένη, ας πούμε».

«Όταν ήρθα το ’95 στην Αθήνα ένιωθα ότι θέλω να ενταχθώ, θέλω να γνωρίσω τον πλούτο της χώρας» πρόσθεσε, εν συνεχεία, ο Ιβάν Σβιτάιλο στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο της δημόσιας τηλεόρασης. «Οι γονείς μου είχαν χωρίσει και με τον πατέρα μου δεν είχα επαφές. Όταν πέθανε, ουσιαστικά πέθανε και ένα παιδί μέσα μου και κατάλαβα ότι αναλαμβάνω εγώ σαν τη νέα γενιά. Φυσικά όταν δεν είχες πει και όλα όσα θα ήθελες να πεις στον άλλον, δεν νομίζω πως πρόλαβα να γεμίσω τα κενά μου».

«Για ένα μεγάλο διάστημα ένιωθα πως είμαι σχεδόν καταραμένος να μην έχω γνωρίσει το υγιές μοντέλο της οικογένειας, όπως πολλοί φίλοι μου. Όταν όμως δημιούργησα την δική μου οικογένεια, μου κάλυψε όλα τα κενά που θεωρούσα ότι θα μπορούσα να έχω. Ότι ουσιαστικό μου συνέβη, το έζησα μέσα από τη δική μου οικογένεια».

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Ρόδος – Η ανακοίνωση των εργαζομένων του beach bar μετά τις εικόνες με τον “βρεγμένο” σερβιτόρο

Η Ταραμπάνκο μας δείχνει σε βίντεο την πίσω όψη της…