in

LoveLove OMGOMG

Ιβάν Σβιτάιλο – «Δεν είχα ποτέ τη δυνατότητα να κάνω μεγάλα όνειρα»

Στην εκπομπή «Ελένη» και την Κωνσταντίνα Δημοπούλου έδωσε συνέντευξη ο Ιβάν Σβιτάιλο. Ο ηθοποιός και χορευτής μίλησε για την οικογένειά του, τη σχέση με τον πατέρα του και τις δυσκολίες που αντιμετώπισε όταν ήρθε στην Ελλάδα.

«Η μεγάλη μου κόρη είναι 4 ετών και σε ένα μήνα περιμένουμε και το δεύτερο κοριτσάκι μας. Μακάρι αυτά να είναι τα πλούτη μας, η οικογένεια. Δεν είχα την πολυτέλεια να έχω και τους δυο γονείς και φοβόμουν πιο νέος το πώς είναι να είσαι σε μια συνθήκη την οποία δεν είχα νιώσει. Δεν είχα ποτέ τη δυνατότητα να κάνω μεγάλα όνειρα και γι’ αυτό προχωρούσα με μικρά βήματα», είπε αρχικά ο Ιβάν Σβιτάιλο.

Ο Ιβάν Σβιτάιλο είπε στη συνέχεια: «Όλοι έχουμε περάσει σε αυτή τη δουλειά από σύνολα που ο καθένας θέλει να διεκδικήσει και να φανεί περισσότερο. Σταμάτησα να σκέφτομαι την επιτυχία μου από τη στιγμή που εμφανίστηκε η κόρη μου. Θέλω να δουλεύω, να νιώθω ότι είμαι χρήσιμος και να υπάρχει σεβασμός και εκτίμηση. Η κόρη μου, μου άλλαξε τα πάντα και σταμάτησε αυτή την αίσθηση φυγής που είχα, επειδή για χρόνια ήμουν σε μια μετέωρη κατάσταση. Είμαι ευτυχισμένος που έχω τα κορίτσια μου, είμαι χαρούμενος γονιός».

Αναφορικά με τα πρώτα χρόνια που πέρασε στην Ελλάδα, ο Ιβάν Σβιτάιλο ανέφερε: «Η ζωή είναι μετέωρη και από μικρός έζησα μετακομίσεις, αλλαγές και δεν γνώριζα τη γλώσσα. Έλεγα μικρός στη μαμά μου όταν με πήγε στο δημοτικό ότι η δασκάλα μιλάει γρήγορα και δεν καταλαβαίνω τι λέει, εγώ απλά δεν γνώριζα τη γλώσσα. Προέρχομαι από Έλληνες της Κριμαίας και για μας πάντα η Ελλάδα ήταν ένας δικός μας τόπος».

Κλείνοντας, ο Ιβάν Σβιτάιλο είπε: «Η φύση μας συνδέει με τους γονείς μας, αν και δεν έζησα τον πάτερα μου το γεγονός ότι έφυγε ήταν για μένα σταυροδρόμι. Εσύ επιλέγεις εάν θέλεις να παραμένεις κάτω ή αν θέλεις να προχωρήσεις. Την αυτογνωσία δεν την αντέχουν πολλοί, οπότε πρέπει να αντιμετωπίσεις τους φόβους σου. Με κούνησε ο θάνατος του πάτερα μου, αλλά θεωρώ ότι βγήκα κερδισμένος. Σε μια σχέση ποτέ δεν φταίει ο ένας οπότε έπρεπε να συγχωρήσω όλη την οικογένεια μου».

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Γιώργος Λάγιος – «Έχουν έναν συνεργάτη που τους κάνει τη ζωή μαρτύριο με τη ψυχολογική βία»

Κηφισιά ΤΩΡΑ – «Πίεζε κάτω το παιδί σαν άψυχη κούκλα». Μητέρα κατηγορεί ιερέα