in

CryCry OMGOMG

Ιβάν Σβιτάιλο – «Άσπρισαν τα μαλλιά μου μέσα σε μια μέρα με τον θάνατο του»

Με αφορμή τη νέα κωμική σειρά «Στα σύρματα» της ΕΡΤ, όπου και πρωταγωνιστεί, ο Ιβάν Σβιτάιλο βρέθηκε καλεσμένος στο Στούντιο 4 το απόγευμα της Παρασκευής. Μέσα σε όλα, μάλιστα, ο γοητευτικός χορευτής και ηθοποιός αναφέρθηκε στην απώλεια του πατέρα του από την οποία και… άσπρισαν σε μια μέρα τα μαλλιά του.

Ειδικότερα, ο Ιβάν Σβιτάϊλο σημείωσε χαρακτηριστικά πως «τα μαλλιά μου άσπρισαν σε μια μέρα με τον θάνατο του πατέρα μου. Τι να κάνουμε… Με τους εαυτούς μας συγκρουόμαστε. Δηλαδή σίγουρα για ευκολία μπορείς να πεις ότι φταίνε όλοι οι άλλοι και μετά εγώ αλλά θεωρώ ότι για να προχωρήσεις, να βγεις από μια δύσκολη κατάσταση που τίποτα δεν σε ικανοποιεί και δεν μπορείς να βάλεις κανέναν στόχο, παρά μόνο μια αυτοκαταστροφή που σου δίνει την αίσθηση ότι σταματάς να σκέφτεσαι, όταν αντιμετωπίζεις τον εαυτό σου πρέπει ουσιαστικά να έρθεις σε σύγκρουση με τον ίδιο».

«Σαν ενήλικας δεν μπορούσα να διεκδικήσω τίποτα και βγήκε όλο το περήφανο, αυτό το «γιατί να ασχοληθώ εγώ για την απόσταση με τον πατέρα μου. Ίσως όμως και γι’ αυτό, επειδή δεν έκανα και γω κάποια κίνηση συμφιλίωσης, συγκρούστηκα με τον εαυτό μου. Όταν φεύγει η πατρική φιγούρα, δεν είναι η σχέση μεταξύ του γονέα και του παιδιού αλλά είναι και όλα αυτά τα οποία θα αντιμετωπίσεις στο μέλλον σαν αυτός που αναλαμβάνει, έτσι όπως είναι ο κύκλος της ζωής».

Όταν πρέπει να έρθεις σε σύγκρουση με τον εαυτό σου, θα τον αμφισβητήσεις. Και εφόσον κάτι σε κούνησε και σε βούλιαξε, για να ορθοποδήσεις, πρέπει να μπεις στην αυτογνωσία όσο επίπονη κι αν είναι. Οπότε έπρεπε να έρθω σε σύγκρουση με ανασφάλειες, με φόβους, με κάποια πράγματα που θα ήθελα να ρίξω κάτω από το χαλάκι. Όχι, δεν ήμουν καλά και έπρεπε προφανώς να το λύσω» συμπλήρωσε, ακόμα, ο Ιβάν Σβιτάιλο στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο της ΕΡΤ.

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

ΣΟΚ – 17 νεκροί μετά από ανατροπή λεωφορείου που μετέφερε μετανάστες

Βόρεια Εύβοια – Ο πιλότος προσπαθούσε να εγκαταλείψει το ελικόπτερο ενώ βυθιζόταν