in

Ισχύουν όσα είπε η Γραμμέλη για το late night του Λιάγκα; Η αποκατάσταση της αλήθειας…

Σήμερα η Αφροδίτη Γραμμέλη στην εκπομπή “Mega Καλημέρα” έκανε μία αποκάλυψη σχετικά με την περίοδο που συμμετείχε στη late night εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα στον ΑΝΤ1. Συγκεκριμένα, ανέφερε: 

  • «Το 2016 ο Αντώνης ήταν σύμβουλος ψυχαγωγικού προγράμματος του ΑΝΤ1. Τότε υπήρχε σφοδρή σύγκρουση μεταξύ των αντρών παρουσιαστών, ήταν ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, ο Αντώνης Κανάκης και ο Γιώργος Λιάγκας και είχε γίνει το μάλε βράσε. Κάναμε το late night τότε που κόπηκε εν μία νυκτί τον Ιανουάριο του 2017. Το χαμηλότερο νούμερο ήταν το 23%.

Υπήρχαν αντιδράσεις για το περιεχόμενο της εκπομπής. Ο Αντώνης είχε βγάλει ανακοίνωση και είχε πει ότι ουδέποτε ζήτησε να κοπεί η εκπομπή. Ωστόσο, στο κανάλι και στο περιβάλλον της εκπομπής υπήρχε η αίσθηση ότι ο Αντώνης δεν ήταν και τόσο θετικός με το να υπάρχει αυτή η εκπομπή στον αέρα του ΑΝΤ1 τότε. Ο Γιώργος με τον Αντώνη δεν μιλούσαν τότε».

  • Υ.Γ Κάποιες επισημάνσεις για την αποκατάσταση της αλήθειας: 1. Ο Κανάκης δεν έγινε σύμβουλος ψυχαγωγικού προγράμματος, αλλά μόνο της late night ζώνης του ΑΝΤ1. 2. Αυτό συνέβη το 2018 και η εκπομπή του Λιάγκα κόπηκε ένα μήνα νωρίτερα τον Γενάρη του 2018 και όχι του 2017. 3. Το χαμηλότερονούμερο δεν ήταν το 23%. Η εκπομπή είχε σημειώσει και 14αρια…

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Ηλιούπολη – Σύλληψη οδοντίατρου για λειτουργία ιατρείου χωρίς άδεια

Έτσι απάντησε ο Γιώργος Λιάγκας στον Αντώνη Κανάκη για τον Μπέο…