in

Ησαϊας Ματιάμπα – «Πήγε να μου μιλήσει ρατσιστικά και το σταμάτησε όταν κατάλαβε ποιος είμαι»

Ο Ησαϊας Ματιάμπα έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και τον Δημήτρη Σιδηρόπουλο. Ο τραγουδιστής μίλησε για τη γνωριμία με τη σύζυγό του, τον ρατσισμό, αλλά και τις δουλειές που έχει χάσει λόγω των κιλών του.

«Με τη Βασιλική γνωριστήκαμε στο αεροδρόμιο. Δεν κατάλαβα ότι το τηλέφωνο που μου έδωσε ήταν κυπριακό και νόμιζα ότι μου έδωσε ψεύτικο αριθμό γιατί όταν πήγα να την πάρω, δεν έπιανε. Δεν υπάρχει λόγος να αναφερθώ σε περιστατικά ρατσισμού. Προσπαθώ και μαθαίνω να συγχωρώ όσους μου φέρθηκαν ρατσιστικά.

Κάποιος πήγε να μου μιλήσει ρατσιστικά για το χρώμα μου και το σταμάτησε βλέποντας ότι είμαι εγώ. Συγχωρώ την απιστία εάν γίνει μία ή δυο φορές. Έχω απατήσει στο παρελθόν. Με έχουν φλερτάρει πολλές φορές άνδρες, την πρώτη φορά ένιωσα περίεργα», είπε αρχικά ο Ησαϊας Ματιάμπα.

Κλείνοντας, ο Ησαϊας Ματιάμπα είπε: «Εδώ και δύο χρόνια βρίσκομαι στα πιο παχιά μου. Έχω χάσει δουλειές εξαιτίας των κιλών μου. Υπάρχει το κλασικό σχόλιο της θείας “πάχυνες, πως έγινες έτσι; Θα αδυνατίσεις καθόλου;”».

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Είναι γεγονός – Η 3η Ιουλίου ήταν η θερμότερη μέρα στην ιστορία

Θα την βρει από τη Μαγγίρα ο Λιάγκας; Οι συσκέψεις τα πρόστιμα του ΕΣΡ, τα ανύπαρκτα εμπορικά και η επόμενη μέρα