in

Ηράκλειο ΤΩΡΑ – Τρόμος το Πάσχα σε αυλή σπιτιού από αδέσποτη σφαίρα

Η αδέσποτη σφαίρα κατέληξε σε αυλή σπιτιού, την ώρα που κόσμος διασκέδαζε το φετινό Πάσχα. Από καθαρή τύχη δεν υπήρξαν τραυματισμοί στο Ηράκλειο…

Παραλίγο τραγωδία το φετινό Πάσχα στο Ηράκλειο, με μια αδέσποτη σφαίρα να καταλήγει σε αυλή σπιτιού, την ώρα που κόσμος γλεντούσε και έψηνε. Ο ιδιοκτήτης ειδοποίησε την αστυνομία και ξεκίνησαν έρευνες, που οδήγησαν στα ίχνη ενός 39χρονου άντρα. Συνελήφθη μετά τον έλεγχο που έγινε στο δικό του σπίτι και πλέον αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον της δικαιοσύνης. Το όλο θέμα προβληματίζει την τοπική κοινωνία, με πολλούς να θυμούνται αιματηρά σκηνικά του παρελθόντος, που προήλθαν από ανάλογες ανεύθυνες και ασυνείδητες πράξεις.

Μια αδέσποτη σφαίρα στην αυλή ενός Ηρακλειώτη, στην περιοχή των Μαλάδων, ήταν η αφορμή για την αστυνομική έρευνα που ξεκίνησε ανήμερα της Κυριακής του Πάσχα στο Ηράκλειο. Οι αστυνομικοί έφτασαν στα ίχνη ενός 39χρονου άνδρα ο οποίος συνελήφθη. Στο χώρο του, όπου όπως διαπιστώθηκε έπεσαν πυροβολισμοί, βρέθηκαν, μεταξύ άλλων, ένα πιστόλι, κροτίδες και φυσίγγια. Ευτυχώς, δεν υπήρξαν τραυματισμοί.

Σε σχετική ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ αναφέρονται τα εξής: “συνελήφθη χθες (06.05.2024) το πρωί από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηρακλείου και του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Ηρακλείου ημεδαπός κατηγορούμενος για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί όπλων και περί βεγγαλικών και πυροτεχνημάτων.

Ειδικότερα, κατόπιν κατάλληλης αξιοποίησης στοιχείων για ρίψη άσκοπων πυροβολισμών που έλαβαν χώρα την 05.05.2024 κατά τη διάρκεια κοινωνικής εκδήλωσης σε οικία ημεδαπού σε περιοχή του Δήμου Ηρακλείου, από αστυνομικούς των ανωτέρω Υπηρεσιών πραγματοποιήθηκαν έρευνες στην εν λόγω οικία και σε περιβάλλοντα χώρο.

Κατά τη διάρκεια των ερευνών βρέθηκαν και κατασχέθηκαν: πιστόλι, δυο (2) γεμιστήρες, πέντε (5) φυσίγγια, κάλυκες, 4 κροτίδες. Η προανάκριση ενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ηρακλείου».

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Μεταξουργείο ΤΩΡΑ – Συνελήφθη και με «καριέρα» στην μαστροπεία και στην κακοποίηση

Θεσσαλονίκη – Κάηκε ολοσχερώς το λεωφορείο που πήρε φωτιά στην Περιφερειακή Οδό