in

Ηράκλειο ΤΩΡΑ – Νέο χειρουργείο για τον Νίκο που δέχτηκε σφαίρα στο κεφάλι

Συνεχίζεται ο Γολγοθάς του 29χρονου Νίκου, που τον περασμένο Αύγουστο βρέθηκε να χαροπαλεύει στο Ηράκλειο, όταν δέχτηκε σφαίρα στο κεφάλι…

  • Σε νέα πολύωρη χειρουργική επέμβαση υποβλήθηκε τη Δευτέρα 11 Μαρτίου στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο στο Ηράκλειο, ο 29χρονος Νίκος Φανουράκης από τη Μεσσαρά, ο οποίος είχε δεχθεί σφαίρα στο κεφάλι και κατάφερε να βγει νικητής μετά από πολυήμερη νοσηλεία στο ίδιο νοσοκομείο, τον περασμένο Αύγουστο. Το βίντεο ντοκουμέντο τότε, είχε οδηγήσει τα βήματα των Αρχών, σε μια υπόθεση που είχε συνταράξει ολόκληρη την Κρήτη.

Για την περίπτωσή του ακόμα και οι γιατροί έκαναν λόγο για θαύμα, αφού η σφαίρα είχε σφηνωθεί στο κέντρο του εγκεφάλου του. Η νέα επέμβαση αφορούσε στην επανατοποθέτηση του οστού που είχε αφαιρεθεί από το κεφάλι και η διαδικασία ήταν εξαιρετικά δύσκολη και λεπτή καθώς το χρονικό διάστημα που μεσολάβησε ήταν μεγάλο και το δέρμα είχε «θρέψει».

  • Οι πληροφορίες του cretalive.gr αναφέρουν ότι χρειάστηκαν πέντε ώρες για να ολοκληρωθεί η επέμβαση, στο τέλος όμως όλα πήγαν καλά και ο Νίκος πλέον αναρρώνει για να επιστρέψει στο σπίτι του. Έχει αποδείξει άλλωστε ότι είναι μεγάλος μαχητής.

Στο πλευρό του, όπως πάντα, ακούραστοι συμπαραστάτες του, οι γονείς του, που επιβεβαίωσαν τη νέα επέμβαση αλλά και τη δυσκολία του χειρουργείου.

  • Δοξάζουν το Θεό που, για μία ακόμα φορά, όλα κύλησαν ομαλά, συγκινούνται με το ψυχικό σθένος του παιδιού τους και εκφράζουν την απέραντη ευγνωμοσύνη τους στους γιατρούς του, τους νευροχειρουργούς Δημήτρη Κουτεντάκη, Βασίλη Μωραϊτη και Ευκλείδη Χρονάκη, στην αναισθησιολόγο, στους νοσηλευτές και σε όλο το προσωπικό συνολικά.

Το χρονικό του τραυματισμού
Τα δύο αυτοκίνητα κάποια στιγμή σταματούν και οι οδηγοί τους βγαίνουν από αυτά και φαίνονται να διαπληκτίζονται. Στην συνέχεια το δεύτερο Ι.Χ. πραγματοποιεί αναστροφή, ενώ το αυτοκίνητο του θύματος το ακολουθεί και το προσπερνά. Κάποια στιγμή ωστόσο το αυτοκίνητο του δράστη επιταχύνει και κινείται παράλληλα με αυτό του θύματος, το οποίο ξαφνικά εκτρέπεται και ακινητοποιείται εκτός δρόμου. Είναι ακριβώς η στιγμή που θύμα δέχτηκε τον πυροβολισμό.

  • Υπενθυμίζουμε πως η υπόθεση αρχικά είχε θεωρηθεί τροχαίο, αλλά η αξονική τομογραφία στην οποία υποβλήθηκε ο τραυματίας έδειξε βολίδα μικρού διαμετρήματος σφηνωμένη στο κρανίο του.

Τι νομίζετε;

-1 Points
Upvote Downvote

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Γιάννης Ξανθόπουλος – Σε τροχαίο δυστύχημα ενεπλάκη ο τραγουδιστής. Νεκρός ένας 19χρονος

Γιάννης Ξανθόπουλος – Βίντεο ντοκουμέντο από τη μοιραία σύγκρουση στο τροχαίο που ενεπλάκη