in

OMGOMG

Ηράκλειο ΤΩΡΑ – Εγκεφαλικά νεκρός ο 17χρονος. Σε σοκ οι γονείς του

Δυσάρεστα νέα για τον 17χρονο που τραυματίστηκε βαριά σε τροχαίο στο Ηράκλειο. Ο άτυχος είναι εγκεφαλικά νεκρός στη ΜΕΘ του Βενιζέλειου νοσοκομείου.

  • Ο μαθητής τραυματίστηκε πολύ σοβαρά σε τροχαίο που σημειώθηκε στις 20 Οκτωβρίου στην παραλιακή του Ηρακλείου. Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, έπειτα από 10 ημέρες παραμονής του στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Βενιζέλειου νοσοκομείου της πόλης και ύστερα από μία σειρά εξετάσεων οι γιατροί διαπίστωσαν πως ο έφηβος είναι εγκεφαλικά νεκρός.

Για τη δραματική, αυτή, εξέλιξη έχουν ενημερωθεί οι γονείς του 17χρονου, οι οποίοι βρίσκονται σε κατάσταση σοκ, αδυνατώντας να πιστέψουν το γεγονός.

Πώς συνέβη το τροχαίο

  • Όλα συνέβησαν στις 2 τα ξημερώματα της 20ης Οκτωβρίου όταν στη λεωφόρο Σοφοκλή Βενιζέλου, λίγο μετά τον Καράβολα, ένα όχημα ξέφυγε από την πορεία του και «καρφώθηκε» σε κολώνα φωτισμού.

Η σύγκρουση ήταν σφοδρή με αποτέλεσμα ο συνοδηγός να εγκλωβιστεί στα συντρίμμια και να χρειαστεί η επέμβαση της πυροσβεστικής. Στο σημείο έσπευσαν πυροσβέστες που απεγκλώβισαν τον 17χρονο, ενώ στη συνέχεια ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ μετέφερε και τον οδηγό και τον συνοδηγό στο Βενιζέλειο νοσοκομείο.

Τι νομίζετε;

-1 Points
Upvote Downvote

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

One Comment

Απόστολος Γκλέτσος – «Δεν με νοιάζει τι θα πει το κάθε τσ…ι. Ότι είμαι αδε…φή και ότι τον παι…νω»

Ο Πλεύρης για την Σιακαβάρα – «Νιώθω ανανεωμένος, έγινα 25 χρονών»