in

OMGOMG WTFWTF

Ηράκλειο ΤΩΡΑ – Στο κελί ο άντρας που κακοποίησε σεξουαλικά τον 9χρονο ανιψιό του

Τον δρόμο για τη φυλακή πήρε ο 48χρονος που κατηγορείται για την σεξουαλική κακοποίηση του ανιψιού του όταν ήταν στην ηλικία των 9 χρόνων, στο σπίτι του στο Ηράκλειο της Κρήτης.

  • Μετά την απολογία του και με σύμφωνη γνώμη ανακρίτριας και εισαγγελέα Ηρακλείου, ο 48χρονος κρίθηκε προφυλακιστέος. Πληροφορίες του patris αναφέρουν πως ο κατηγορούμενος παραδέχθηκε την σεξουαλική κακοποίηση σε βάρος του ανιψιού του.

Το θύμα, το οποίο πλέον είναι 31 χρόνων, φέρεται να αποφάσισε τώρα να «σπάσει» τώρα τη σιωπή του στις αρχές του Ηρακλείου, καταγγέλλοντας ότι ο θείος του την περίοδο από το 2003 – όταν δηλαδή εκείνος ήταν 9 χρόνων – έως και το 2011, και σε διάφορα χρονικά διαστήματα, βιαζόταν.

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Άννα Βίσση και Σοφία Καρβέλα χαλαρώνουν με μπικίνι έξω από μια εντυπωσιακή πισίνα

Δημοσιογράφος κατά Γλυκερίας – «Δεν μπορεί δίπλα σου να σκοτώνονται παιδιά κι εσύ να τραγουδάς το Τέλι – Τέλι»