in

Ηράκλειο – Άφαντος παραμένει ο οδηγός που χτύπησε και εγκατέλειψε δικυκλιστή στο Γάζι

Άφαντος παραμένει ο οδηγός του αυτοκινήτου που φέρεται να συγκρούστηκε με διερχόμενη μηχανή, το πρωί της Πέμτπης 12 Οκτωβρίου, στο Γάζι Ηρακλείου. Από τη σύγκρουση των δύο οχημάτων τραυματίστηκε σοβαρά ο δικυκλιστής, ο οποίος βρέθηκε στο οδόστρωμα. Ωστόσο, ο οδηγός του επίμαχου Ι.Χ. φέρεται να τράπηκε σε φυγή από το σημείο.

  • Το περιστατικό σημειώθηκε περίπου στις 5 τα ξημερώματα της περασμένης Πέμπτης, υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες, στο ύψος της Αγίας Μαρίνας, στο Γάζι. Ι.Χ. αυτοκίνητο που κινείτο στην περιοχή συγκρούστηκε, υπό άγνωστες συνθήκες, με διερχόμενη μηχανή, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ο οδηγός του δίκυκλου οχήματος. Ο οδηγός του αυτοκινήτου έγινε… “καπνός”, ενώ ο δικυκλιστής μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο εφημερεύον νοσοκομείο. Παρά το ότι υπέστη σοβαρά τραύματα, η ζωή του δε διατρέχει κίνδυνο.

Σύμφωνα με το neakriti, η Αστυνομία διεξάγει έρευνες και αναζητά υλικό από κάμερες ασφαλείας που ενδεχομένως θα μπορούσε να οδηγήσει στον εντοπισμό του ασυνείδητου οδηγού του εμπλεκόμενου αυτοκινήτου. Αξίζει να επισημανθεί ότι έκκληση προς όποιον είδε οτιδήποτε θα μπορούσε να οδηγήσει στην ταυτοποίηση του δράστη κάνει μέσω της σελίδας SOS BOAK στο Facebook ο αδερφός του τραυματία. Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά, γύρω στις 5 το πρωί της Πέμπτης όχημα παρέσυρε τον 33χρονο και τον εγκατέλειψε.«Μεταφέρθηκε με το ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο με βαριά τραύματα. Η Τροχαία είναι ενήμερη. Παρακαλώ όποιος είδε το οτιδήποτε να ενημερώσει την Τροχαία Ηρακλείου…», σημειώνει ο αδερφός του τραυματία.

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Ντάνη Γιαννακοπούλου – «Αυτό που έζησα το καλοκαίρι με τον «Έρωτα φυγά», δεν το έχω ξαναζήσει»

Ο αγώνας της Έλενας Μπουζαλά με τον καρκίνο – «10 μέρες μετά το χειρουργείο πήγα στη δουλειά»