in

Ηράκλειο ΤΩΡΑ – Χυδαίο. Ανήλικος έκανε «πονηρό» μοντάζ σε φωτογραφίες κοριτσιών και…

Μπλεξίματα με τη Δικαιοσύνη έχει ένα αγόρι 13 χρονών στο Ηράκλειο της Κρήτης για παραποίηση φωτογραφιών ανήλικων κοριτσιών.

  • Εις βάρος του 13χρονου στο Ηράκλειο ασκήθηκε ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για φωτογραφίες ανήλικων κοριτσιών που έχουν υποστεί παραποίηση. Η μία ανήλικη είναι κάτω των 12 ετών και η άλλη κάτω των 15.

Όπως έχει γίνει γνωστό το ίδιο το αγόρι ήταν που έδειξε στα κορίτσια το προϊόν του μοντάζ που είχε κάνει μέσω διαδικτυακής εφαρμογής, χωρίς ωστόσο, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές να έχει διακινήσει τις επίμαχες φωτογραφίες.

  • Τα κορίτσια του ζήτησαν από τον 13χρονο να δουν τις εικόνες που φτιάξει μέσω μοντάζ και στη συνέχεια προχώρησαν στην καταγγελία σε αστυνομικό τμήμα του νομού, όπως αναφέρει το cretalive.

Σε βάρος του 13χρονου ασκήθηκε ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για κατοχή και διαβίβαση υλικού παιδικής πορνογραφίας ανηλίκων, και για παραβίαση προσωπικών δεδομένων ειδικής κατηγορίας κατά συρροή με τη μορφή της κατοχής, επέμβασης, αλλοίωσης και κοινολόγησης με διαβίβαση και έχει παραπεμφθεί στον ανακριτή.

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Αλεξανδρούπολη ΤΩΡΑ – Μαθήτρια Γυμνασίου κατήγγειλε καθηγητή της για σεξουαλική παρενόχληση

Συναγερμός – Εξαφανίστηκε ο Στέλιος Πάλλας από τον σταθμό Λαρίσης