in

AngryAngry OMGOMG

Ιωάννης Αθανασόπουλος – Η εξομολόγηση για τα χυδαία σχόλια στα social media

Στην περίοδο που είχε πάρει σχεδόν 40 κιλά, αλλά και στα χυδαία μηνύματα που δέχεται κατά καιρούς στα social media αναφέρθηκε ο Ιωάννης Αθανασόπουλος το πρωί της Παρασκευής 19/1 μέσα από την εκπομπή «Πρωίαν σε είδον«

«Στην τρίτη Λυκείου πήρα 25-30 κιλά…Επειδή έκανα χρόνια στίβο, και έχω το σωματότυπο του αθλητή, μου είπε η μητέρα μου, ¨όποτε θέλεις χάσε τα”. Με το που μπήκα στο Πανεπιστήμιο, επειδή είμαι λίγο στρατιώτης, μέσα σε έξι μήνες τα έχασα. Έκανα έξι μήνες να φάω τηγανιτές πατάτες.

 

Στο σχολείο δεχόμουν bullying, με λέγανε χοντρό κτλ. Σκέφτομαι ότι αν γύρναγα τώρα τον χρόνο πίσω, δε θα άφηνα κανέναν να εισβάλει τόσο πολύ στην ψυχή μου. Τώρα θα απαντούσα, θα έλεγα ότι εμένα έτσι μου αρέσει να είμαι. Υπάρχει πολύ ακόμα αυτό το να κουνάμε το δάχτυλο στον άλλον. Με θυμώνει τόσο πολύ αυτό. Ζούμε σε μια εποχή που είναι όλα στην τσίτα» είπε αρχικά ο Ιωάννης Αθανασόπουλος.

«Ο καθένας κάθεται σε έναν καναπέ και μπορεί να λέει ότι θέλει… Να σου εύχεται να πεθάνεις από καρκίνο, εσύ, γονείς σου. Θα έπρεπε να έχουν ένα δημόσιο προφίλ να δω ποιοί θα είναι αυτοί οι άνθρωποι. Όταν ήμουν στις Μέλισσες, ήταν ένας που μάλλον είχε εμμονή μαζί μου και μου έγραφε συνέχεια στο twitter, “καλά τον πληρώνεται για μια ατάκα;” ή “να ψοφήσει η μάνα ή ο πατέρας σου”. Εγώ δεν απαντάω σε άσχετους, αλλά θα ήθελα να ξέρω ποιοί είναι αυτοί οι άνθρωποι.

Δε ξέρεις τι ψυχικά αποθέματα έχει κάποιος και πως μπορεί να διαχειριστεί κάποιον άλλον που τον ρβίζει όλη μέρα» κατέληξε.

Τι νομίζετε;

-2 Points
Upvote Downvote

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Μεσολόγγι – «Μου είπε ότι το παιδί είναι νεκρό και δεν πρόκειται να βρεθεί» αποκαλύπτει συγκρατούμενος του κρεοπώλη

Θεσσαλονίκη ΤΩΡΑ – Διαρρήκτες ξάφρισαν αυτοκίνητο και τράκαραν κατά τη διαφυγή τους