in

OMGOMG

Ιωάννα Παλιοσπύρου – «Δεν θα µπορέσω ποτέ να περιγράψω µε λέξεις το σοκ που έχει υποστεί το σώµα µου»

Σε μία κατάθεση ψυχής, η Ιωάννα Παλιοσπύρου μίλησε για το σοκ που έχει υποστεί μετά την επίθεση με βιτριόλι που λίγο έλειψε να της στοιχίσει τη ζωή αλλά και τον αγώνα που κάνει από τότε για να σταθεί στα πόδια της…«Κάθε καλοκαίρι κάνω και ένα βήµα παραπέρα, αλλά δυστυχώς ακόµα και ένα µπάνιο στη θάλασσα το βιώνω µε πολύ στρες. Έχω ένα σώµα γεµάτο ουλές και σηµάδια και µε µια φοβερή ευαισθησία στον ήλιο και πρέπει να προστατεύοµαι συνεχώς. ∆εν θα µπορέσω ποτέ να περιγράψω µε λέξεις το σοκ που έχει υποστεί το σώµα µου και πόσο πολύ έχει παλέψει για να επιβιώσει» είπε αρχικά η Ιωάννα Παλιοσπύρου.

  • Και πρόσθεσε: «Πάντα το φρόντιζα και µε ενδιέφερε να έχω μια όμορφη και περιποιημένη εμφάνιση. ∆εν είχα ποτέ τατουάζ ή σημάδια. Μετά την επίθεση, έχω παντού ουλές και μοσχεύματα. Αν µε πειράζει; Ναι, με πειράζει. Βιώνω ακόμα δύσκολες στιγμές. Όμως, δεν εγκαταλείπω τον αγώνα μου! Κάθε σημάδι που βλέπω πάνω µου σκέφτομαι πως είναι η απόδειξη ότι κατάφερα να νικήσω τον θάνατο, και αυτό είναι ένα πολύ μικρό τίμημα».

 

 

Η ίδια κατέληξε μιλώντας για τα βλέμματα που συνήθως καρφώνονται πάνω της: «Ξέρω πως μπορεί να µε αναγνωρίζουν, λόγω της περίεργης εμφάνισης. Συχνά όλη αυτή η κατάσταση καταλήγει υποσυνείδητα σε στρες και νεύρα. Μαθαίνω σιγά-σιγά να τα αντιμετωπίζω και να τα διαχειρίζομαι, γιατί η άλλη επιλογή είναι να απομονωθώ στο σπίτι. ∆εν θα ενοχληθώ ποτέ από βλέμματα ή συμπεριφορές που ξέρω πως συμβαίνουν από θαυμασμό, αγάπη».

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Εικόνες σοκ απο το Κιλκίς ΤΩΡΑ – Τέσσερις οι νεκροί από το τροχαίο στην Εθνική Ευζώνων

Έκτακτο – Στους 12 οι νεκροί. Drone εντόπισε 56χρονο αγνοούμενο στην Καρδίτσα