Ιωάννα Μαλέσκου – Η… δασκάλα με τα ξανθά μαλλιά ξαναχτυπά στην TV (vid)

1 Min Read

Η Ιωάννα Μαλέσκου επιστρέφει στην τηλεόραση και αυτή τη φορά… πιάνει κιμωλία! Η παρουσιάστρια πρωταγωνιστεί στο πρώτο trailer της νέας εκπομπής της στο OPEN, «Μια Ελλάδα Παρέα», και μας γυρίζει πίσω στα χρόνια που εργαζόταν ως εκπαιδευτικός.

  • Στο χιουμοριστικό promo, η Μαλέσκου μπαίνει ξανά σε σχολική αίθουσα και αναλαμβάνει ρόλο… δασκάλας. Μόνο που οι «μαθητές» της δεν είναι και τόσο συνηθισμένοι!
  • Στα θρανία βρίσκονται η Κατερίνα Ζαρίφη, ο Άγγελος Βουράκης και ο Γιάννης Μαλλιαρός, δημιουργώντας μια τηλεοπτική παρέα που αναμένεται να έχει πολύ… ενδιαφέρον.

Η νέα εκπομπή κάνει πρεμιέρα το Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου στις 09:50 και σηματοδοτεί την επιστροφή της Ιωάννας Μαλέσκου στην πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου.

Το concept θέλει τη νέα παρέα να γυρίζει την Ελλάδα από άκρη σε άκρη, φέρνοντας στο προσκήνιο ανθρώπους, ιστορίες και πρόσωπα που αξίζει να γνωρίσουμε.

Με ενημέρωση, ψυχαγωγία και αρκετή ανθρώπινη ματιά, η Μαλέσκου φαίνεται πως είναι έτοιμη να χτυπήσει ξανά το τηλεοπτικό κουδούνι. Και αυτή τη φορά, το μάθημα ξεκινά… στο OPEN!

 

 

 

Share This Article