in

Ιωάννα Μαλέσκου – Δέχθηκε πρόταση για το Your Face Sounds Familiar

Η Ιωάννα Μαλέσκου είναι ένα από τα τηλεοπτικά πρόσωπα για τα οποία συζητιέται έντονα η τηλεοπτική της επιστροφή, όσον αφορά το πότε, το που και με τι πρότζεκτ θα γίνει. Μέχρι, βέβαια, να την ξαναδούμε στην τηλεόραση, φαίνεται ότι οι προτάσεις που δέχεται είναι πολλές και κάποιες μη αναμενόμενες.

  • Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, η Ιωάννα Μαλέσκου έχει δεχτεί το τελευταίο διάστημα κρούση και από τον ΑΝΤ1 για ένα συγκεκριμένο πρόσωπο. Πρόκειται για το Your Face Sounds Familiar και η πρόταση στην παρουσιάστρια έχει να κάνει με τη συμμετοχή της ως διαγωνιζόμενη.

    Ο ΑΝΤ1 προσεγγίζει αυτό το διάστημα πολλά πρόσωπα, ώστε να καταλήξουν το επόμενο διάστημα στο αν και πότε θα υλοποιηθεί το show μεταμφιέσεων. Όσον αφορά στην Ιωάννα Μαλέσκου, δεν ξέρουμε αν θα δεχτεί κάτι τόσο ανατρεπτικό, καθώς παράλληλα οι συναντήσεις της με την Barking Well Media ήταν συχνές τους προηγούμενους μήνες.

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

2 Comments

  1. ανατρεπτική πρόταση και αν την δεχτεί θα είναι επειδή θα της δώσουν και άλλη εκπομπή απο τη νέα σεζόν στον αντ1. αυτή την εβδομάδα πάντως έχουμε ακούσει για 2 προτάσεις στην ιωάννα μια απ την barking well big brother κ τωρα αντ1 your face. ισως στον αντ1 η επιστροφη με your face την βοηθησει πιο πολυ να δειξει τη χαλαροτητα της ωστε απο σεπτεμβρη να γυρισει κ με δικη της εκπομπη εκει μμ

  2. κατι αλλο που ξεχασα να πω ειναι πως στον αντ1 δεν ειναι τωρα η γιωτα σπανου; αν δεν κανω λαθος η γιωτα σπανου δεν ηταν αυτη που εφερε την μαλεσκου στο σκαι; κ μετα απο λιγο εφυγε η σπανου κ εμεινε η ιωαννα χωρις προστασια στο εσωτερικο του σκαι. επιπλεον κ με τη μασουρου νομιζω ειχε κανει περυσι το δεκεμβρη συναντηση η μαλεσκου στο οπεν με μασουρου κ λατσιο, οποτε αν ειναι μασουρου σπανου στον αντ1 δεν αποκλειεται να θελουν την ιωαννα στον αντ1

Χρήστος Σαντικάι – «Όταν ήμουν έφηβος με ενοχλούσε που με είχαν ταυτίσει με τους εκκλησιαστικούς ύμνους που τραγουδούσα»

Διάσωση ηλικιωμένου από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ στην Πάτρα