in

Ιμάντ Ζέιν – Αυτός είναι ο εφοπλιστής που αυτοκτόνησε στην Βούλα

Τέλος στην ζωή του με καραμπίνα έβαλε χθες στο σπίτι του στην Βούλα ο 63χρονος εφοπλιστής Ιμάντ Ζέιν. Η σορός του Ιμάντ Ζέιν εντοπίστηκε από τον υπεύθυνο ασφαλείας, ο οποίος κάλεσε αμέσως τις Αρχές.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αστυνομικοί εντόπισαν σημείωμα από το οποίο προκύπτει ότι ο θάνατος οφείλεται σε αυτοχειρία. Σε αυτό, ο 63χρονος έγραφε ότι θα βάλει τέλος στη ζωή του, ενώ, απευθυνόμενος στην σύζυγό του του, σημείωσε: «Ξέχασέ με, δεν έχω να σου προσφέρω τίποτα, συγχώρεσέ με γι’ αυτό που θα κάνω».

Ο Ιμάντ Ζέιν μαζί με την τέως σύζυγό του Λούλου και ο αδελφός του, Ριάντ Ζέιν με τη δική του σύζυγο Ράνα, είχαν από κοινού τη ναυτιλιακή εταιρεία Naftomar. Όλη η οικογένεια έχει βάση την Ελλάδα.

Αυτό ήταν το σημαντικό βήμα που άνοιξε τον δρόμο για την επέκταση της εταιρείας αποκλειστικά στη μεταφορά υγραερίου. Σταδιακά, προσέλαβε εξειδικευμένο προσωπικό και αύξησε τη χωρητικότητα του στόλου.

Από τις αρχές της δεκαετίας του 1990, η «Naftomar» έκανε περισσότερες από 4.000 συναλλαγές, μεταφέροντας πάνω από 10 εκατομμύρια τόνους αερίου.

Μάλιστα, ο στόλος της εταιρείας έφτασε να αριθμεί 19 πλοία μεταφοράς LPG.

Ο Ιμάντ Ζέιν μετά από ένα μεγάλο διάστημα έγγαμου βίου, χώρισε από τη Λούλου Ζέιν και ερωτεύτηκε μία 30χρονη Ελληνίδα, την οποία παντρεύτηκε και απέκτησαν πολύ πρόσφατα δίδυμα παιδιά.

Και μπορεί να χώρισαν στην προσωπική τους ζωή, όμως η Λούλου Ζέιν στάθηκε ιδιαίτερα στον Ιμάντ Ζέιν, ο οποίος αντιμετώπιζε ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα υγείας.

Τι νομίζετε;

-1 Points
Upvote Downvote

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Κηφισιά ΣΟΚ – Αιματηρή ληστεία σε εστιατόριο. Μαχαιρώθηκε υπάλληλος

ΠΑΤΡΑ ΤΩΡΑ – Νεκρός ο Στυλιανός Καλαϊτζίδης