in

LoveLove

“I’m a celebrity, get me out of here” – «Καλέ, πάμε πίσω, τρελή είσαι;»

Επίσημη πρώτη είχε το Celebrity , ή αλλιώς… «I’m a celebrity, get me out of here» του ΣΚΑΪ, το βράδυ της Τετάρτης με παρουσιαστές τον Γιώργο Λιανό και την Καλομοίρα. Έτσι, αφού οι δυο τους βρήκαν το ιδανικό παρατηρητήριο για να βλέπουν από απόσταση τις αφίξεις των επωνύμων, άρχισαν να προσγειώνονται ένα ένα τα κουτιά.

  • Και ανάμεσα σε πολλά άλλα, στη ζούγκλα του Αγίου Δομινίκου, ένα μεγάλο κουτί έμελλε να έχει μέσα τρεις επώνυμες κυρίες που κάθε άλλο παρά για επιβίωση έμοιαζαν έτοιμες. Ο λόγος για την Αγγελική Ηλιάδη, την Μαρία Καλάβρια και την Δήμητρα Αλεξανδράκη.

Το κουτί άνοιξε, λοιπόν, την ώρα που η Μαρία Καλλάβρια έφτιαχνε το μακιγιάζ της ενώ η Δήμητρα Αλεξανδράκη προσπαθούσε να στρώσει το μακρύ, κόκκινο φόρεμα της.  «Χριστέ μου, που είμαστε;» αναφώνησε, έντρομη, η τραγουδίστρια για να συνεχίσει λέγοντας: «Κορίτσια, τι συμβαίνει; Δήμητρα, Μαρία, ελάτε! Ελάτε, δεν βλέπω κάτι! Δεν υπάρχει κίνδυνος».

 

  • «Καλέ, καλέ, καλέ! Που ήρθαμε; Τι είναι εδώ;» ρώτησε και το μελαχρινό μοντέλο για να πέσει ωστόσο φαρδιά πλατιά στο έδαφος στην προσπάθεια της να… βοηθήσει την Μαρία Καλάβρια να σταθεί όρθια. «Η τουαλέτα μου! Η τουαλέτα μου έγινε καφέ! Για όνομα του κυρίου».

«Κρατηθείτε και ηρεμήστε, πάμε από εδώ που είναι μια ταμπέλα για να δούμε τι έχει» τόνισε η Αγγελική Ηλιάδη για να συνεχίσει, απτόητη σε φωναχτό ύφος, η Δήμητρα Αλεξανδράκη δηλώνοντας στην πρεμιέρα για το Celebrity: «καλέ, πάμε πίσω! Τρελή είσαι».

 

\\

Τι νομίζετε;

-3 Points
Upvote Downvote

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

2 Comments

Θρίλερ με τον θάνατό της Χρονοπούλου – Οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ. στο σπίτι της

Ξεκινούν τη Δευτέρα τα νέα εμβόλια για τον κορονοϊό – Ποιες είναι οι πιθανές παρενέργειες