in

Ηλίας Μαμαλάκης – «Την Αλεξιάδου την χλεύασαν αλλά της χρωστάει πολλά η μαγειρική της Ελλάδας»

«Η σοφία της ηλικίας μου μού δίδαξε ότι δεν πρέπει να χαίρομαι ή να λυπάμαι πολύ. Πρέπει να κρατάω μία απόσταση και από τη λύπη και από τη χαρά. Έχω πονέσει πολύ στη ζωή μου όχι μόνο από απώλεια ανθρώπων αλλά και από αναποδιές», είπε αρχικά ο Ηλίας Μαμαλάκης, μιλώντας ανήμερα του Πάσχα μέσα από την εκπομπή «Δύο στη Μία».

  • Για την αποχή του από την τηλεόραση, δήλωσε: «Μου λείπει η τηλεόραση όχι με την έννοια να βγω στην τηλεόραση. Έχω πολύ σημαντικά θέματα, που δεν έχουν τελεσφορήσει παρά τις επαφές. Δεν ξέρω να “πουλάω” τον εαυτό μου. Έχω ένα θέμα για την κουζίνα του 5ου αιώνα π.Χ., του Περικλή – Έχω χαρεί και πολύ, όχι όμως γιατί πήρα αύξηση στη δουλειά μου αλλά γιατί ο αδελφός μου πήρε μία υποτροφία από το BBC ή όταν ο τότε εκδότης μου μού είπε ότι από ένα βιβλίο μου έβγαλε 120.000 κομμάτια. Νομίζω η κυρία Βέφα με ξεπερνάει, γιατί είχε βγάλει πάρα πολλά βιβλία».

Για την Βέφα Αλεξιάδου, τόνισε: «Άκουσε να δεις. Η κυρία Βέφα, παρ’ όλο που την χλεύασαν και την κορόιδεψαν, είναι πρωτοπόρος της ελληνικής τηλεόρασης. Τα κοριτσάκια εκείνης της εποχής είτε από τις εκπομπές είτε από τα βιβλία της έμαθαν να μαγειρεύουν. Της χρωστάει πολλά η μαγειρική της Ελλάδας αλλά δεν της το αναγνωρίζει κανείς… δεν ξέρω γιατί. Ζήλεια; Είναι μία ηλικιωμένη γυναίκα πια που έχει πονέσει πάρα πολύ. Το παράπονό μου είναι ότι η Δημοκρατία της Ελλάδας παρασημοφορεί χάι-χούι ανθρώπους, ενώ θα έπρεπε να παρασημοφορεί απλούς ανθρώπους που έκαναν καλά τη δουλειά τους».

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

One Comment

Αυτή είναι η χορεύτρια που έχει «τρελάνει» το αντρικό κοινό με το ακαταμάχητο κορμί της…

Αμπελόκηποι – Εικόνες από το σημείο του άγριου φονικού. Έτσι σκότωσε τον φίλο του με κουζινομάχαιρο