in

LoveLove

Ηλιάνα Παπαγεωργίου – Φυσικά και είμαι ανοιχτή για το GNTM, αυτό με ανέδειξε

“Αν γίνει, σίγουρα θα ήθελα να συμμετέχω” παραδέχεται η Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

Τόσο στην φημολογούμενη επιστροφή για το GNTM με την ίδια στη θέση της παρουσιάστρια όσο και για τον τίτλο του μοντέλου ή της παρουσιάστρια μίλησε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, την Κυριακή, στην κάμερα της εκπομπής «Καλύτερα δε γίνεται» και τον δημοσιογράφο Σπύρο Ραφαήλ Κεραμίδαστον Alpha.

Μέσα σε όλα, το εντυπωσιακό μοντέλο μίλησε τόσο για την φημολογούμενη επιστροφή του GNTM όσο και τον τίτλο της παρουσιάστριας.

«Πραγματικά δεν ξέρω κάτι ακόμα για το GNTM. Αν γίνει, όμως, σίγουρα θα ήθελα να συμμετέχω. Σίγουρα θα ήθελα να είμαι στο μεγαλύτερο του μέρος γιατί το αγαπάω και το λατρεύω το πρότζεκτ. Δεν το έχω κάνει όμως αυτό το κομμάτι (σ.σ. της παρουσίασης) οπότε είναι κάτι καινούργιο και πάλι, που θα έπρεπε να δοκιμάσω.

Είμαι φυσικά ανοιχτή, είναι το πρότζεκτ που με έφερε στην Ελλάδα και με ανέδειξε. Για αυτό βρίσκομαι εδώ και σήμερα» παραδέχθηκε αρχικά, με χαμόγελο, το γνωστό μοντέλο.

«Τώρα, λόγω ηλικίας, πρέπει να γράφω »παρουσιάστρια» πρώτα στο βιογραφικό μου γιατί το «μοντέλο» δεν το πιστεύουν! Θα έπρεπε να βάλω «παλαίμαχος» μπροστά».

 

«Δεν ξέρω αν υπάρχει ερώτηση για το αν το έχει η Έλενα Χριστοπούλου το να βρεθεί στο Tv Queen. Το θέμα είναι, αν το θέλει και αν την καλύπτει.

Από κει και πέρα είναι όλο δικό της» υπογράμμισε, επίσης, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου για την καλή της φίλη.

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Ο Θοδωρής Κατσαφάδος σε δριμύ κατηγορώ για τον Μάρτυρα Κατηγορίας – «Παίζω ενώ ξέρω ότι δεν με θέλουν, το ζω πρώτη φορά»

Καίγεται η Κρήτη – Οι παράνομες μεταδημοτεύσεις προκαλούν οσμή σκανδάλου