in

Ηλεία ΤΩΡΑ – Αυτοκτονία μητέρας παιδιού σε λιοστάσι – Έγραψε και άφησε σημείωμα

Η αυτοκτονία της 47χρονης γυναίκας στην Ηλεία, έχει συνταράξει την τοπική κοινωνία. Βοσκός ήταν ο πρώτος που ήρθε αντιμέτωπος με τις σκληρές εικόνες…

Στα χέρια αστυνομικών στην Ηλεία, το τελευταίο σημείωμα που έγραψε η 47χρονη μητέρα, πριν την αυτοκτονία της. Οι δικοί της άνθρωποι παραμένουν σε κατάσταση σοκ, αφού όπως λένε η γυναίκα δεν είχε δείξει ανησυχητικά σημάδια το τελευταίο διάστημα. Η αυτοχειρία έγινε γνωστή, όταν βοσκός εντόπισε τη σορό της γυναίκας και ειδοποίησε την αστυνομία.

Τέλος στη ζωή της, έδωσε χθες το πρωί (02-02-2024) μία 47χρονη γυναίκα στον Πύργο η οποία βρέθηκε απαγχονισμένη σε λιοστάσι στην περιοχή της Συντριάδας στην Ηλεία, σκορπίζοντας με την πράξη της θλίψη στον οικογενειακό και φιλικό της κύκλο.

Σύμφωνα με της πληροφορίες της εφημερίδας «Πατρίς», η 47χρονη με καταγωγή από την Αλβανία και μητέρα ενός παιδιού, εντοπίστηκε από βοσκό της περιοχής περίπου στη 13:00 χθες το μεσημέρι. Ήταν εκείνος που ενημέρωσε τις Αρχές.

Όπως αναφέρουν αστυνομικές πηγές, η 47χρονη είχε αφήσει και σημείωμα στο οποίο εξηγούσε τους λόγους που την «έσπρωξαν» στην αυτοκτονία.

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Πρωινό Σουσού – Άνοδος στα γυναικεία κοινά για την εκπομπή της Ελένης Τσολάκη

Νεκρό βρέφος στο Διδυμότειχο – Εισροή γάλακτος στην αναπνευστική οδό και υποσιτισμός τα αίτια θανάτου