in

Ηλεία ΤΩΡΑ – Άκαρπες οι έρευνες για τον αγνοούμενο οδηγό που παρασύρθηκε από χείμαρρο

Σβήνουν και οι τελευταίες ελπίδες για τον 45χρονο στην Ηλεία, που παραμένει αγνοούμενος. Το αυτοκίνητο που επέβαινε με την αρραβωνιαστικιά του, παρασύρθηκε από χείμαρρο…

  • Για πέμπτη συνεχόμενη ημέρα συνεχίζονται οι έρευνες στην περιοχή της τοπικής κοινότητας Πλουτοχώρι, στην Ηλεία, για τον εντοπισμό του 45χρονου οδηγού αυτοκινήτου που παρασύρθηκε το βράδυ της περασμένης Δευτέρας 15 Ιανουαρίου του 2024 από ορμητικά νερά χειμάρρου, λόγω της έντονης βροχόπτωσης.

Στις έρευνες μετέχουν 28 άνδρες της 6ης ΕΜΑΚ από την Πάτρα και πυροσβέστες από υπηρεσίες της Ηλείας, μαζί με 11 οχήματα, που προσπαθούν να εντοπίσουν τον αγνοούμενο 45χρονο.

  • Οι συγκεκριμένες έρευνες επικεντρώνονται σε όλο το μήκος του χειμάρρου της Κόβιτσας, όπου υπάρχουν πολλά φερτά υλικά, αλλά και σε σημεία δίπλα από τον χείμαρρο. Παράλληλα, επεκτείνονται προς τον Αλφειό ποταμό, τις παρόχθιες περιοχές, αλλά και τις εκβολές του.

Tο χρονικό

  • Ο 45χρονος άντρας επιχείρησε να περάσει το γεφύρι που βρίσκεται στην είσοδο του χωριού Πλουτοχώρι του δήμου Ανδρίτσαινας – Κρεστένων στην Ηλεία, έχοντας μαζί του και την αρραβωνιαστικιά του, τη Γεωργία.

Περίπου 30 μέτρα πριν τη γέφυρα, τα νερά οδήγησαν το όχημα στην αριστερή πλευρά του δρόμου όπου σφήνωσε πάνω σε ένα κράσπεδο, με αποτέλεσμα να μην ανοίγει η πόρτα του οδηγού.

  • Η πίεση του νερού ήταν τέτοια που δεν άνοιγε καμία πόρτα. Παρά τις αγωνιώδεις εκκλήσεις τους για βοήθεια, τα ορμητικά νερά τους παρέσυραν.

Η σορός της άτυχης γυναίκας εντοπίστηκε 1,5χλμ. μακριά από το σημείο από το οποίο παρασύρθηκε το αυτοκίνητο του ζευγαριού.

Τι νομίζετε;

-2 Points
Upvote Downvote

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Σον Μπαρμπέρ – Νεκρός στα 29 του ο παγκόσμιος πρωταθλητής του επί κοντώ

Ελένη Φουρέιρα – Δείτε την στον καναπέ χωρίς ίχνος υφάσματος…