Ηλεία – Δεν τα κατάφερε ο σκύλος που πυροβολήθηκε στη μουσούδα, θα γίνει ευθανασία

1 Min Read

Τραγική κατάληξη είχε η υπόθεση του σκύλου που είχε πυροβοληθεί στη μουσούδα στην Αρετή του Δήμου Ανδραβίδας–Κυλλήνης στην Ηλεία.

Δεν κατάφερε να επιβιώσει

Το ζώο είχε εντοπιστεί σε πολύ σοβαρή κατάσταση, με βαριά τραύματα και αίματα στο πρόσωπο, μετά τον πυροβολισμό που φέρεται να δέχθηκε. Παρά την κινητοποίηση των αρμόδιων Αρχών και φιλοζωικών οργανώσεων, η κατάστασή του δεν επέτρεψε την αποκατάστασή του.

Σύμφωνα με τις νεότερες πληροφορίες, κρίθηκε ότι το ζώο δεν μπορούσε να αναρρώσει και αναμένεται να υποβληθεί σε ευθανασία, προκειμένου να μην υποφέρει. Η υπόθεση έχει προκαλέσει αντιδράσεις στην τοπική κοινωνία.

Έρευνα για τον πυροβολισμό

Για το περιστατικό έχει ενημερωθεί η Ελληνική Αστυνομία, ενώ φιλοζωική οργάνωση της περιοχής έχει καταθέσει στις Αρχές. Παράλληλα, παραμένει άγνωστο ποιος πυροβόλησε το ζώο και για ποιον λόγο.

Ιδιαίτερη ανησυχία προκαλεί και η εξαφάνιση ενός δεύτερου αδέσποτου σκύλου, το οποίο συνήθιζε να βρίσκεται μαζί με το τραυματισμένο ζώο στην ίδια περιοχή. Οι αρμόδιοι συνεχίζουν την αναζήτηση, ενώ γίνεται έκκληση σε όποιον γνωρίζει οποιαδήποτε πληροφορία για το περιστατικό να απευθυνθεί στην Αστυνομία.

Share This Article