in

LoveLove OMGOMG

Ιεροκλής Μιχαηλίδης: «Αν έχεις εχθρό μέσα στη δουλειά, είτε φεύγεις εσύ είτε φεύγει αυτός»

Ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης βρέθηκε καλεσμένος στο πλατό της εκπομπής «Πρωίαν σε είδον» την Τετάρτη στην ΕΡΤ. Ο δημοφιλής καλλιτέχνης μίλησε, μεταξύ άλλων, για τις δύσκολες συνεργασίες και τον απαραίτητο, κατά τον ίδιο, τρόπο διαχείρισης σε αυτές.

Πιο συγκεκριμένα, ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης σημείωσε χαρακτηριστικά πως «αν έχεις κάποιον «εχθρό» μέσα στη δουλειά, τον διώχνεις! Είτε φεύγεις εσύ είτε φεύγει αυτός, δεν υπάρχει άλλος τρόπος. Το διαχειρίζεσαι αλλά υπάρχει και ένα όριο γιατί συνήθως, όσο ελαστικός εσύ είσαι, ο άλλος έχει την αίσθηση ότι είναι αδυναμία. Μέχρι που σε εξοντώνει και δεν έχεις άλλη λύση».

«Δεν μου έχει τύχει όμως κάτι τέτοιο επί σκηνής. Όλα όσα έχουν συμβεί και κυρίους στους Άγαμους Θύτες, επειδή υπάρχει ένα είδος συλλογικής διαχείρισης και οι άνθρωποι χάνουν την μπάλα, υπάρχουν συγκρούσεις και ματαιοδοξίες, πρέπει στο τέλος να επιβάλλεις εσύ την τάξη, συνήθως είναι εκτός σκηνής».

«Επί σκηνής κάτι τέτοιο δεν μου έχει συμβεί. Οι περισσότερες δουλειές είναι ελεγχόμενες. Εγώ έχω κάνει και τις περισσότερες δουλειές μόνος μου αλλά έχω ακούσει να γίνονται τραγικά πράγματα. Δεν θα το άντεχα, εκεί νομίζω ότι θα πλακωνόμουν» συμπλήρωσε, επίσης, ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο της δημόσιας τηλεόρασης.

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

One Comment

Ένωση Σούπερ Μάρκετ Ελλάδας – Έρχονται ανατιμήσεις το 2024 – Θα είναι λιγότερες και εκλογικευμένες

Πορεία για την 19χρονη που παρασύρθηκε από αυτοκίνητο αστυνομικού στην Ξάνθη – «Ζητάμε δικαιοσύνη»