in

Ιερέας ξυλοκόπησε την παπαδιά μπροστά στα παιδιά τους – Την άρπαξε από το λαιμό και την χτύπαγε στον τοίχο

Ντροπιαστικό περιστατικό που προκαλεί οργή και θλίψη – Θύμα ενδοοικογενειακής βίας έπεσε Παπαδιά από Ιερέα

Όλα συνέβησαν το απόγευμα της Τετάρτης στους Αμπελόκηπους, όπου ένας 62χρονος ιερέας, που έχει παύσει να λειτουργεί εδώ και έναν χρόνο, ξυλοκόπησε την 49χρονη Πρεσβυτέρα του, μητέρα τριών ανηλίκων παιδιών.

Όπως κατήγγειλε η ίδια η παπαδιά στο ekklisiaonline, όταν ο ιερέας επέστρεψε στο σπίτι τους, είχαν μια έντονη λογομαχία για οικογενειακό ζήτημα.

Ένα απίστευτο περιστατικό έλαβε χώρα το απόγευμα της Τετάρτης 8 Νοεμβρίου 2023 στην περιοχή των Αμπελοκήπων με πρωταγονιστές έναν 62χρονο Ιερέα που έχει παύσει να λειτουργεί εδώ και έναν χρόνο και την 49χρονη Πρεσβυτέρα του, μητέρα τριών ανηλίκων παιδιών.

Όπως κατήγγειλε η ίδια η Παπαδιά στον Ανδρέα Καραγιάννη και το ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE, το απόγευμα της Τετάρτης όταν ο Ιερέας επέστρεψε στο σπίτι τους είχαν μια έντονη λογομαχία για οικογενειακό ζήτημα και εκείνος χειροδίκησε βίαια στην Πρεσβυτέρα, την άρπαξε από το λαιμό και την χτύπαγε στον τοίχο μπροστά στα 2 από τα τρία ανήλικα παιδιά τους, το τρίτο ήταν σε προπόνηση ποδοσφαίρου.

Η Παπαδιά έχασε τις αισθήσεις της από τα χτυπήματα και με τη συνδρομή της αδερφής της και γειτόνων διακομίστηκε σε κλινική για να εξεταστεί η σοβαροτητα των χτυπημάτων.
Πρόκειται για ένα πολύ σοβαρό περιστατικό που μόνο οργή προκαλεί και σαφώς ο κληρικός οφείλει να δώσει εξηγήσεις για το απαράδεκτο συμβάν που δεν συνάδει με το λειτούργημα του χειροτονημένου Ιερέα.

Τι νομίζετε;

-1 Points
Upvote Downvote

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

One Comment

Τέλος οι χρυσές εποχές του Survivor – “Ψαλίδι” Ατζούν σε διάσημους – Αυτή είναι η αμοιβή της Σοφιάνας Αβραμάκη!

Ελεονώρα Μελέτη – Δείτε την να…