in

AngryAngry WTFWTF

Την Τρίτη η δίκη του Πακιστανού που προσπάθησε να βιάσει την Κατερίνα Περράκη

Με τις βαριές κατηγορίες που τον βαρύνουν θα παρουσιαστεί την ερχόμενη Τρίτη στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Ηρακλείου ο 33χρονος πλέον Πακιστανός εργάτης γης που το σούρουπο της Παρασκευής 9 Δεκεμβρίου 2022, στο Κεντρί της Ιεράπετρας, ξυλοκόπησε με ιδιαίτερη αγριότητα και αποπειράθηκε να βιάσει την Κατερίνα Περράκη, στο θερμοκήπιο της οποίας εργαζόταν περιστασιακά.

 

  • Κατηγορείται σύμφωνα με τη δικογραφία για απόπειρα βιασμού, πρόκληση επικίνδυνων σωματικών βλαβών, οπλοφορία και οπλοχρησία.

 

Η 50χρονη αγρότισσα που δυο μέρες μετά τον εφιάλτη που έζησε στα χέρια του παρ’ ολίγον βιαστή της, δέχτηκε να μας μιλήσει τότε, χωρίς να κρύψει το πρόσωπο και την ταυτότητα της, ζητώντας τη σύλληψη του νεαρού (που διέφευγε), ώστε να οδηγηθεί στη Δικαιοσύνη και να πληρώσει για το κακό που της έκανε. Οι Αστυνομικοί του Τμήματος Ασφάλειας Ιεράπετρας σε εύλογο χρόνο εντόπισαν και συνέλαβαν τον Πακιστανό εργάτη γης και με τη δικογραφία που σχημάτισαν σε βάρος του, τον οδήγησαν στον κ. εισαγγελέα που αποφάσισε τότε, την προσωρινή κράτηση του στις φυλακές Τρίπολης.

  • Μιλώντας το πρωί της Παρασκευής 22 Σεπτεμβρίου με την κ. Κατερίνα Περράκη μας είπε ότι, «ο κατηγορούμενος αμετανόητος, συνέχισε να με ενοχλεί τηλεφωνικά ακόμα και μέσα από τη φυλακή, όπου είχε βρει τον τρόπο να έχει κινητό τηλέφωνο. Προσπαθεί από τότε με αστείους ισχυρισμούς να δικαιολογήσει την πράξη του, λέγοντας ότι είχε καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ, πράγμα το οποίο δεν είναι αληθές, γιατί λίγη ώρα πριν την επίθεση που μου έκανε, εργαζόταν κανονικά στο θερμοκήπιο μου από το οποίο είχε σχολάσει. Δεν μπορεί να καταλάβει ότι εγώ από εκείνη την ημέρα, έχω χάσει τον ύπνο μου. Δε μπορώ να κοιμηθώ γιατί έρχονται στο μυαλό μου οι βάρβαρες πράξεις του. Η αγριότητα με την οποία με χτυπούσε στο κεφάλι, στο πρόσωπο, στο στήθος και σε όλο μου το σώμα… Ο φόβος μου βλέποντας το μαχαίρι του, με το οποίο με απειλούσε πως θα με σκοτώσει, αν δεν τον αφήσω να ικανοποιήσει τις αρρωστημένες ορέξεις του. Κατάφερα ωστόσο να βρω τη δύναμη, με τη βοήθεια του Θεού, να φωνάξω δυνατά, να ζητήσω βοήθεια για να του ξεφύγω, ώστε να τραπεί σε φυγή.Ξέρω ότι έχω μπει σε περιπέτειες οικονομικές και ψυχολογικές, γιατί δεν έχω την δυνατότητα να αντέξω στα δικαστικά έξοδα και στην ψυχολογική ταλαιπωρία, αφού θα πρέπει να ξανά αντικρύσω το πρόσωπο αυτού του βάρβαρου ανθρώπου. Μου είναι δύσκολο να ξαναζήσω μέσα στο δικαστική αίθουσα τον ίδιο εφιάλτη. Έχω όμως εμπιστοσύνη στη δικηγόρο μου κ Μαρίνα Παναγιωτάκη, που εξέφρασε την επιθυμία να μου συμπαρασταθεί νομικά και την ευχαριστώ γι’ αυτό», μας είπε μεταξύ άλλων η κ. Κατερίνα Περράκη.

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Κατερίνα Διδασκάλου – «Ποτέ δεν είχα ιδιαίτερη επαφή με συναδέλφους, αυτό με έσωσε από πάρα πολλά»

Βουτιά στο παρελθόν – Το ασανσέρ στη σχέση Λιάγκα με τον Μπάτλερ Δημητράκη