in

LOLLOL OMGOMG

«Ίδια περίπτωση με τους Βανδή – Μπισμπίκη ήταν και ο Παπανδρέου με τη Λιάνη»

Ο έρωτας της Δέσποινας Βανδή και του Βασίλη Μπισμπίκη και οι δημόσιες εκφράσεις αγάπης τους είναι το νούμερα ένα θέμα συζήτησης.

Η Ελένη Κοκκίδου σε συνέντευξή της στο «Πρωινό μας» μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο ζεϊμπέκικο του Βασίλη Μπισμπίκη και στα φιλιά του με τη Δέσποινα Βανδή.

«Ο έρωτας φυσικά δεν έχει ηλικία. Αν είχε ηλικία ο έρωτας δεν θα ζούσαμε τώρα. Εγώ δεν θα μπορούσα να το σκεφτώ. Αυτό που συνέβη στη συγκεκριμένη περίπτωση είναι ότι το ιδιωτικό φωτίστηκε αλλιώς και έγινε δημόσιο κι αυτό δημιούργησε αντιδράσεις στον κόσμο.

Να ζεις τον έρωτά σου ιδιωτικά μπορεί αυτό να έχει μια ιερότητα και όταν το φέρνεις στο φως και το κάνεις δημόσιο χάνεται αυτή η ιερότητα και εκεί ο καθένας αντιδράει με το δικό του τρόπο. Ίδια περίπτωση ήταν και ο Ανδρέας Παπανδρέου με τη Δήμητρα Λιάνη. Εκεί παίζουν πολλά, η αισθητική, η ηθική της αισθητικής, πολλά παίζουν, δεν είναι απλό».

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

10 Comments

    • Το 1990 ήταν πολύ πιο μπροστά από τώρα. Οι δεκαετίες 80s, 90s ήταν πολύ μπροστά διατηρώντας βέβαια τα συντηρητικά ταμπού των παλαιότερων σε ένα 20%. Οι δεκαετίες 10s και 20s του 21ου αιώνα είναι το αντίθετο. Είναι πιο νεοσυντηρητικές με εξαίρεση κάποιων πολύ απελευθερωμένων ατόμων γύρω στο 20%. Τα 30s θα ξαναγίνουν πιο προοδευτικά τα πράγματα διατηρώντας ήθη και αξίες και θα ισορροπήσει η κατάσταση. Λίγο ανάποδα το πάμε. Φαίνεται πως τα 10s και 20s αναπληρώνουν τον συντηρητισμό που έλειψε την τελευταία εικοσαετία του συντηρητικού αν και σύγχρονου καινοτόμου 20ου αιώνα (80s, 90s). Τα 00s ήταν προοδευτικά, ανήκουν όμως κι αυτά στον 21ο αιώνα, οπότε λογικό είναι αυτό. Παμε εμπρός-πίσω σαν τον Περίανδρο Πώποτα.

    • Κόμπλεξ και ανασφάλειες της Βανδή που φασώνεται συνέχεια δημόσια μπροστά σε όλο τον κόσμο ακόμα και στον χώρο εργασίας της μπροστά στο κοινό της που πληρώνει για να την ακούσει να τραγουδάει και όχι για να την δει να χαμουρεύεται επειδή νομίζει ότι έκανε κατόρθωμα. Λες και άλλοι δεν ερωτεύτηκαν. Μόνο η Βανδή τον χοντρομπισμπίκη. Η γυναίκα αυτή πάσχει από αφόρητη ματαιοδοξία και νομίζει ότι όλη η γη περιστρέφεται γύρω από εκείνη. Θεωρεί πως ό,τι κάνει, ακόμα και να κλάσει, πρέπει να γίνει θέμα. Μόνο έτσι νιώθει σημαντική. Αλλά η ματαιοδοξία είναι ένα λαίμαργο τέρας που καταβροχθίζει σιγά σιγά όποιον την κατέχει. Ας χαρούν ελεύθερα τον έρωτά τους όμως ιδιωτικά. Τα προσωπικά τους ας τα κρατάνε για τον εαυτό τους. Είναι ιδιωτική υπόθεση. Αλλιώς, να φασωνόμαστε όλοι μπροστά στους άλλους. Στο τέλος, δεν θα διαφέρουμε από τα ζώα.

Μαρί Σαντάλ – Η στιγμή που κινδύνευσε η ζωή της συζύγου του Παύλου

Παρασκήνιο Open – Ο Λάτσιος θέλει Τσολάκη και το σκέφτεται για Μαγγίρα.