in

CryCry OMGOMG

Η Ζουγανέλη για την προσωπική ζωή της – «Δεν νιώθω ότι κρύβομαι»

Στον καναπέ του «Στούντιο 4» κάθισε το μεσημέρι της Δευτέρας η Ελεονώρα Ζουγανέλη, η οποία, μεταξύ άλλων, μίλησε για τη ζωή της, την καριέρα της, αλλά και για όσες αλλαγές έχουν γίνει τελευταία στην προσωπική της ζωή.

«Δεν μπορώ να μπω στη διαδικασία να πρέπει κάθε μου επιλογή να την ανακοινώνω, να ζητάω την άδεια και τη γνώμη, μπορώ να το κάνω αυτό και το κάνω έμμεσα με τη δουλειά μου! Για την καθαρά προσωπική μου ζωή δεν θέλω να βγω και πω αυτό συμβαίνει, γιατί κάποια άλλη στιγμή μπορεί να μην θέλω να πω κάτι άλλο. Δεν νιώθω ότι κρύβομαι και το ευτυχές είναι ότι δεν έχω και τίποτα να κρύψω!

Δεν έχω κάνει κανένα έγκλημα και δε θεωρώ ότι κάτω από τη ζωή μου υπάρχει κάποιο μυστικό ή κάτι… είμαι ένας άνθρωπος κανονικός, μου συμβαίνουν τα ίδια πράγματα, που συμβαίνουν και σε όλους με όλα τα συναισθήματα. Ένας χωρισμός είναι ένας χωρισμός. Για όλο τον κόσμο σημαίνει το ίδιο. Είναι μία αλλαγή και περνάς σίγουρα μία περίοδο αμφισβήτησης, νιώθεις ότι έχεις κάνει κάτι που δεν πήγε, είχες ονειρευτεί.

Φτάνει η στιγμή να πας παρακάτω γιατί αυτό είναι το όμορφο της ζωής. Μέσα από όλες αυτές τις αναποδιές βρίσκουμε τη δύναμη και πάμε παρακάτω και βλέπουμε έναν εαυτό νέο και καινούργιο και όπως συμβαίνει αυτό με όλους τους ανθρώπους, έτσι συνέβη και με μένα. Να βγω να πω τι; Δεν κατέχω το μυστικό του κράτους. Όλοι οι άνθρωποι αντιμετωπίζουμε κάποιες συνθήκες της ζωής με τον ίδιο τρόπο! Δε με ενδιαφέρει η ζωή κανενός άλλου», δήλωσε.

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Επιθέσεις σε ΑΤΜ και υποκατάστημα τράπεζας στο Παγκράτι και στο κέντρο της Αθήνας

Αποκλειστικό- Έντονο ενδιαφέρον διαφημιστικών εταιρειών μετά την συνεργασία Open-Κοκλώνη