in

CuteCute

Η Βίκυ Φλέσσα έγινε γιαγιά – “Παντρεύτηκα στα 18 και στα 20 έγινα μητέρα”

Η Βίκυ Φλέσσα, η γνωστή Ελληνίδα παρουσιάστρια και δημοσιογράφος, αποκάλυψε πρόσφατα μια συναρπαστική είδηση κατά την εμφάνισή της στην εκπομπή «Κεντρική Ελλάδα Καλησπέρα» του Σωτήρη Πολύζου.

  • Η Φλέσσα μοιράστηκε ότι έχει γίνει γιαγιά για πρώτη φορά και είναι πανευτυχής για τον ερχομό του εγγονού της, που είναι και το πρώτο παιδί του γιου της.

Ο Σ. Πολύζος μοιράστηκε την είδηση ζωντανά στον αέρα και η Φλέσσα δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τον ενθουσιασμό της. Το μωρό είναι μόλις πέντε μηνών και η Φλέσσα αυτή τη στιγμή κάνει μπέιμπι σίτινγκ, μιλώντας απαλά στην κάμερα για να μην το ξυπνήσει.

  • Το ταξίδι της Φλέσσα να γίνει …γιαγιά ξεκίνησε από νωρίς, καθώς παντρεύτηκε σε νεαρή ηλικία – ήταν μόλις 18 ετών και έγινε μητέρα σε ηλικία μόλις 20 ετών. Μιλώντας στον Πολύζο μοιράστηκε τη χαρά της για αυτό το νέο κεφάλαιο στη ζωή της λέγοντας: «Για μένα είναι μια υπέροχη ευκαιρία να ξαναζήσω στιγμές του γιου μου με αυτό το αγοράκι. Παντρεύτηκα στα 18 και στα 20 έγινα μητέρα. Είμαι το ’66 γεννηθείσα, έχω γιο 37 ετών».

Η Βίκυ Φλέσσα, που γεννήθηκε το 1966, έχει πλέον έναν γιο 37 ετών που πρόσφατα έγινε και ο ίδιος πατέρας. Η είδηση του εγγονού της έφερε αναμφίβολα τεράστια ευτυχία και χαρά σε όλη την οικογένεια.

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Τεράστια αλλαγή για το “WhatsApp” – Τι θα γίνει στην μεταφορά συνομιλιών

Βρήκε την “μαστόρισσά” του ο Κούγιας – Καταπέλτης η Αννα Μαστοράκου για Πισπιρίγκου