in

OMGOMG

Η Βασιλική οικογένεια με ανακοίνωση της εκθέτει τον Λιάγκα – “Είναι όλα ψέμματα”

Κάποτε έβγαινε ο καθείς στο γυαλί έλεγε την παραμύθα του και όλοι ζούσαν το όνειρο. Πλέον δεν είναι έτσι. Όταν λες παραμύθια εκτίθεσαι. Πόσο μάλλον όταν λες παραμύθια για ανθρώπους που κι μπορούν και έχουν τον μηχανισμό να σου απαντήσουν. 

  • Όλα τα σενάρια επιστημονικής φαντασίας που ακούγαμε απο τον Λιάγκα για την Βασιλική οικογένεια κατέρρευσαν όχι ωσάν Βασιλικός Πύργος… αλλά κατέρρευσαν μετά την χθεσινή ανακοίνωση της οικογένειας.

Δεν είπανε πολλά. Ούτε γράψανε πολλά. Ξεκαθάρισαν πώς μέσα στο πένθος τους δεν έχουν καμία πρόθεση α πάρουν αποφάσεις και ν΄αλλάξουν τις ζωές τους, απαντώντας ηχηρά στα παραμύθια του Λιάγκα.

Διαβάστε παρακάτω την ανακοίνωση:

 

 

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

2 Comments

  1. Ο Λιαγκας δεν τα εβγαλε απο το στομαχι του , οι ιδιοι αφησαν να διαρρευσουν αυτες οι ειδησεις για να δουν αντιδρασεις. Ευτυχως τπαρχουν και οι παλιοι που τα εζησαν η και αυτοι που γνωριζουν ιστορια και ξερουν τι ασχημοσυνες εκανε το παλατι και αντεδρασαν. Ετσι διεψευσαν αυτα που οι ιδιοι αφησαν να διαρρευσουν, παντως το μεθοδευουν το πραγμα μεσα απο σαιτ , εκπομπες , ετσι ωστε η μαζα να συνηθισει στην ιδεα μιας βασιλευομενης δημοκρατιας

Σοκ πριν απο λίγο στον Βόλο – Γιός βρήκε τον πατέρα του κρεμασμένο με καλώδιο

Αυτή είναι η Χρυσάνθη Πουλαράκη – Η νεαρή φοιτήτρια που έσωσε από βέβαιο θάνατο τον…