in

CryCry

Η τραγική ιστορία της Στέλλας Σπυριδάκη που έγινε Μοναχή – Της σκότωσε τα παιδιά της για να την εκδικηθεί

Αθήνα, Νέα Σμύρνη 28 Μαΐου 1997. Η Στέλλα Σπυριδάκη πέφτει αιμόφυρτη από το μπαλκόνι του διαμερίσματός της.

  • «Που βρίσκομαι; Που είναι τα παιδιά μου; Κάποιος με έριξε από το μπαλκόνι», ψιθυρίζει η τραυματισμένη γυναίκα και χάνει τις αισθήσεις της. Εκείνη η εφιαλτική νύχτα είναι μέχρι και σήμερα χαραγμένη στο μυαλό του Γιώργου και της Άννας Βαπορίδη όπου πετάχτηκαν από τα κρεβάτια τους, από τους πυροβολισμούς του 30χρονου εραστή της Στέλλας, Δημήτρη Κίτσου που μπήκε στο διαμέρισμά της κι άρχισε να σκοτώνει τα παιδιά της. Ο Γιώργος και η Άννα, γείτονες της Στέλλας, έντρομοι είδαν αιμόφυρτη στον κήπο, την 44χρονη γυναίκα.

Η Στέλλα μεταφέρεται με το ασθενοφόρο στο νοσοκομείο «Ερυθρός Σταυρός», ενώ οι αστυνομικοί που μπήκαν στο διαμέρισμά της σοκαρίστηκαν από το αποτρόπαιο θέαμα. Πίσω από την πόρτα ήταν σφηνωμένο μέσα στα αίματα το πτώμα του 18χρονου γιου της Στέλλας.

 

Στο δωμάτιο κοντά στη μπαλκονόπορτα κοίτονταν νεκρή η 23χρονη κόρη της, με το πρόσωπο παραμορφωμένο και γεμάτο αίματα. Πεσμένος στο πάτωμα κοίτονταν νεκρός κι ένας άνδρας. Ήταν ο Δημήτρης Κίτσος, ο οποίος αυτοκτόνησε μετά τα εγκλήματά του. Κάλυκες διάσπαρτοι και σφαίρες σφηνωμένες στους τοίχους συμπλήρωναν το σκηνικό της βίας.

«Όσα χρόνια κι αν περάσουν δεν ξεχνιέται η φρίκη που ζήσαμε εκείνη τη νύχτα. Χάθηκαν άδικα δυο αθώες ψυχές. Το σπίτι όπου έγιναν τα εγκλήματα δόθηκε αντιπαροχή και χτίστηκε πολυκατοικία. Το σπίτι των γονιών της Στέλλας είναι χρόνια κλειδωμένο και έχω ακούσει κι εγώ ότι η Στέλλα κλείστηκε σε μοναστήρι. Μεγάλο το μαρτύριο αυτής της γυναίκας και θα το κουβαλάει μέχρι να πεθάνει», λέει στο protothema .gr μια παλιά φίλη και γειτόνισα της Στέλλας Σπυριδάκη.

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Αν είναι… δυνατόν – Μητέρα έκλεβε γάλατα από σούπερ μάρκετ για να ταΐσει το παιδί της!

Θεσσαλονίκη – Γρονθοκόπησε το σύντροφό της μέσα σε μπαρ γιατί… της έκανε παρατήρηση για…