in ,

Η τούμπα στην πρωινή ζώνη με Φώτη και «Καλοκαίρι yes» και η ανύπαρκτη σκαλέτα του «πρωίαν»

Από την δεύτερη κιόλας μέρα άρχισε η πτώση του Σεργουλόπουλου και της Μελιτά στην ΕΡΤ. Κακά τα ψέματα.

  • Είναι μια μη ανταγωνιστική εκπομπή που δεν έχει σχεδόν κανένα περιθώριο βελτίωσης όχι λόγω των παρουσιαστών της αλλά λόγω της δυσκίνητης σκαλέτας της. Την Τρίτη μια μέρα μετά από την πρεμιέρα του το «Πρωίαν σε είδος» έπεσε σε ποσοστά τηλεθέασης με αποτέλεσμα να περάσει μπροστά το Kalokairi yes που τηρουμένων των δεδομένων και των αναλογιών πήγε πολύ καλά σε όλη την καλοκαιρινή σεζόν.

Στην ΕΡΤ έχουν δοθεί πολύ αυστηρές κατευθυντήριες γραμμές και δεν μπορούν να παρακαμφθούν. Σε αντίθεση με την ιδιωτική τηλεόραση που η σκαλέτα αλλάζει ακόμη και κατά τη διάρκεια της εκπομπής.

  • Για παράδειγμα: Στην ΕΡΤ δεν θέλουν καθόλου ζώδια στις εκπομπές τους. Δεν μπορεί να περάσει τηλεοπτικό ρεπορτάζ για άλλο κανάλι. Δεν μπορεί να περάσει gossip ρεπορτάζ. Δεν μπορεί να περάσει ενημέρωση είναι ευθύνη και αρμοδιότητα των ενημερωτικών εκπομπών και μόνο.

Η πρόβλεψη για τον Φώτη και την Τζένη είναι στην καλύτερη περίπτωση ένας μέσος όρος της τάξης του 4% στο δυναμικό κοινό όταν θα βγουν και οι υπόλοιποι… Θα το δούμε

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Όλο το παρασκήνιο – Έρχεται μεγάλη καραμπόλα στον Αντ1 με Λιάγκα και Αρναούτογλου

Το ζει το κορίτσι – Αυτό είναι το νέο τηλεοπτικό βήμα της Σαλαγκούδη