in

OMGOMG

Η τηλεοπτική επιστροφή του Φιλιππίδη και η αιχμηρή ανάρτηση της Χατζησοφιά

Μία από τις πιο επιτυχημένες τηλεοπτικές σειρές της ελληνικής τηλεόρασης, το «Πενήντα-Πενήντα» επέστρεψε το βράδυ της Δευτέρας στους τηλεοπτικούς μας δέκτες, αφού το Mega αποφάσισε να την επαναπροβάλλει το φετινό καλοκαίρι.

  • Το Twitter διχάστηκε ωστόσο με την τηλεοπτική επιστροφή του Πέτρου Φιλιππίδη, δεδομένων των καταγγελιών που έγιναν σε βάρος του για δύο απόπειρες βιασμού και για τις οποίες έχει πρωτοδίκως καταδικαστεί.

Ανάμεσα σε εκείνους που αντέδρασαν αρνητικά ήταν και η Άννα Χατζησοφιά, η οποία έχει υπογράψει μεγάλες επιτυχίες μαζί με τον Χάρη Ρώμα, όπως «Οι Μεν και οι… Δεν», «Το Καφέ της Χαράς», «Κωνσταντίνου και Ελένης», «Δεληγιάννειον Παρθεναγωγείον» κ.α.

  • «Το mega δεν περιμένει καν το εφετείο, φέρνει από Δευτέρα σε prime time τον Πέτρο Φιλιππίδη και το 50-50 ξανά στις οθόνες μας» έγραψε η Άννα Χατζησοφιά, εκφράζοντας έτσι τη διαφωνία της με την απόφαση του Mega.

 

 

 

 

 

 

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

3 Comments

  1. Δεν έχω λόγο να ντραπώ για τίποτα. Πολύ σωστά το είπα. Ο εκάστοτε δράστης στην προσωπική του ζωή κάνει κρυφά τις αποτρόπαιες πράξεις του. Δεν δικαιολόγησα κανέναν. Έλεος. Μην ερμηνεύετε όπως θέλετε τα λόγια μου. Αν εσείς δεν κατανοείτε τι γράφει κάποιος, αυτό είναι πρόβλημα δικό σας. Η ντροπή και η ξεφτίλα είναι όλη των ενόχων. Τα νεύρα σας να τα ξεσπάσετε σε αυτούς και όχι σε εμένα.

Μια σύλληψη για εμπρησμό στην Ηλεία…

Θλίψη στη Λάρισα – Νεκρός ο Αλέξανδρος Αγοραστός…