in

OMGOMG CryCry

Η τελευταία επιθυμία της Χρονοπούλου – Εκεί θα τοποθετηθεί η τέφρα της

Τι είχε ζητήσει η Μαίρη Χρονοπούλου να συμβεί μετά τον θάνατό της; Την τελευταία επιθυμία που είχε ζητήσει η Μαίρη Χρονοπούλου, φέρνει σήμερα στο φως η εφημερίδα Espresso και ο δημοσιογράφος Γιάννης Αρμουτίδης. Και αυτή έχει να κάνει με το μέρος που θα τοποθετηθεί η τέφρα της

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται στο δημοσίευμα της εφημερίδας, η σορός της Μαίρης θα μεταφερθεί στο πανεπιστημιακό νεκροτομείο, ώστε να εκτελεστεί γρηγορότερα η διαδικασία νεκροτομής και να μην υπάρχει χρόνος αναμονής.

  • Στη συνέχεια θα παραληφθεί η σορός της από το γραφείο τελετών της Παιανίας, στο οποίο η Χρονοπούλου έχει αφήσει υπεύθυνη δήλωση ανάθεσης της διαδικασίας αποτέφρωσής της. Αφού, λοιπόν, προηγηθούν όλες οι διαδικασίες προκειμένου να την αποχαιρετήσουν οι φίλοι της όπως η ίδια επιθυμούσε, θα οδηγηθεί στο αποτεφρωτήριο της Ριτσώνας.

Σύμφωνα με την τελευταία της επιθυμία, η τέφρα της θα τοποθετηθεί σε μνημείο που ζήτησε να κατασκευαστεί στον αύλειο χώρο του σπιτιού στην Παιανία, όπου διέμενε ως την τελευταία στιγμή της ζωής της. Στο κτήμα, λοιπόν, των εννέα στρεμμάτων θα φτιαχτεί το μνημείο της με την επιγραφή «Μαίρη Χρονοπούλου. Ηθοποιός. Αγαπούσε τα παιδιά».

 

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Ντουμάνιασε το κέντρο της Αθήνας – Φωτιά στον Ταύρο καίει εργοστάσιο

Τζίμα και Κοσιώνη για την ομοφοβική επίθεση του Μπέου – «Τι ακούμε αλήθεια!»