in

AngryAngry OMGOMG

Η Στεφανίδου απαντά στον Κούγια – «Να του πάρουμε ένα μαντήλι για να κλάψει»

Η Τατιάνα Στεφανίδου έδωσε τη δική της καυστική απάντηση στον Αλέξη Κούγια, σε συνέχεια των δηλώσεων που έκανε ο γνωστός ποινικολόγος για την υπόθεση του ψευτογιατρού, όπου ισχυρίστηκε ότι ο κατηγορούμενος δεν έχει… μαντήλι για να κλάψει.

  • Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια του Alpha, αναφέρθηκε μέσα από την εκπομπή της στην πολυσυζητημένη υπόθεση και μετά από την προβολή ενός σχετικού ρεπορτάζ, είπε με νόημα:

«Πρέπει να κάνουμε μία εκπομπή, να μαζέψουμε χρήματα, να αγοράσουμε ένα μαντήλι στον φυσικοθεραπευτή, να του το στείλουμε να κλάψει. Γιατί δεν έχει μαντήλι να κλάψει – είπε ο κύριος Κούγιας – στο φτωχόσπιτό του στα Καλύβια, που σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία του Κτηματολογίου και όχι κάποιες συκοφαντίες πολύ κακών δημοσιογράφων όπως εμείς, έχει αποκτηθεί το οικόπεδο με τρεις δωρεές πολιτών».

και συνέχισε :

«Πήγαινε και μαζί τους διακοπές. Έτσι μου μετέφεραν οι κόρες της γυναίκας που πέθανε, ότι με το πρόσχημα ότι πρέπει να είναι δίπλα στη μητέρα τους και να την προσέχει τους ακολουθούσε στα πεντάστερα ξενοδοχεία. Και φυσικά τις διακοπές τις πλήρωνε η ίδια η οικογένεια» καταλήγει στη συνέχεια η δημοσιογράφος.

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

2 Comments

Ναταλία Γερμανού – Η επίσημη ανακοίνωση του Alpha για ανανέωση της συνεργασίας τους

Τι έλεγε ο ψευτογιατρός στα θύματά του για να λάβει μεγάλα χρηματικά ποσά