in

CuteCute LoveLove

 Η σύζυγος του Βορίδη για τον γάμο τους – «Μόλις τον είδα μαγεύτηκα»

Η σχέση τους, εδώ και 21 χρόνια, γίνεται όλο και πιο δυνατή. Ο λόγος για τον υπουργό Επικρατείας, Μάκη Βορίδη, και τη γοητευτική σύζυγό του και παιδίατρο, ∆ανάη Βορίδη-Μιχελάκου. Γνωρίστηκαν τον Οκτώβριο του 2002 σε προεκλογική συγκέντρωση του πολιτικού, όταν η ∆ανάη είχε πάει μαζί με τη μητέρα της, Λέλα.

Παντρεύτηκαν στις 22 Ιανουαρίου του 2005 στον Άγιο ∆ιονύσιο, στο Κολωνάκι, με κουμπάρο τον πρώην ευρωβουλευτή του Λεπέν, Καρλ Λανγκ. Περισσότερα αποκαλύπτει η Δανάη Βορίδη-Μιχελάκου στην εφημερίδα Secret.

  • Η Δανάη Βορίδη περιγράφει: «Είχα πάει να πάρω τη μητέρα µου έπειτα από εφημερία που είχα στο νοσοκομείο, όταν έκανα ειδικότητα. Την περίμενα στο αυτοκίνητο. Οµως, καθώς την περίμενα, µου κέντρισε το ενδιαφέρον ο λόγος του Μάκη και γι’ αυτό βγήκα να δω ποιος είναι ο Βορίδης. Μόλις τον είδα, μαγεύτηκα, όχι µόνο από το περιεχόμενο του λόγου του. Ήταν και ο άνθρωπος που µου κέντρισε το ενδιαφέρον», αναφέρει για τη γνωριμία τους.
Η ∆ανάη Βορίδη θεωρείται μία από τις πιο καλοντυμένες γυναίκες πολιτικών. Μάλιστα, στον γάμο της είχε επιλέξει μια δημιουργία του αείμνηστου Μιχάλη Ασλάνη.

«Επέλεξα, φυσικά, δημιουργία Έλληνα σχεδιαστή. Ήταν πολύ κομψό και απλό». Η ίδια, µε το χιούμορ που τη διακρίνει, µας είπε, όταν τη ρωτήσαμε αν του πάτησε το πόδι: «Ο Μάκης μου είχε πει “μην τολμήσεις να μου πατήσεις το πόδι, γιατί θα φύγω”» και συνέχισε λέγοντάς µας ότι «από τότε, σε όποιον γάμο πάμε, του πατάω το πόδι και γελάμε».

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Απάτη με δόλωμα το Market Pass – «Πάτα αυτόν τον κωδικό»

Κρήτη ΤΩΡΑ – “Ντου” της αστυνομίας στα “μιτάτα της φούντας”. Δυο συλλήψεις