in

CryCry OMGOMG

Η σύζυγος του θύματος και κόρη του δράστη που σκότωσε τον γαμπρό του – «Από το 2008 τον απειλούσε»

Στον ALPHA η σύζυγος του θύματος και κόρη του δράστη – «Ο πατέρας μου ήταν βίαιος, με μανία καταδίωξης».

Σοκαριστικές αναρτήσεις που έκανε στο Facebook ο 64χρονος που δολοφόνησε τον γαμπρό του έξω από το σπίτι του θύματος στη Νίκαια, στις οποίες κατηγορούσε ανοιχτά το θύμα και την κόρη του για τον χωρισμό του και εξαπέλυε απειλές εναντίον τους.

«Με ποταπό και ωφελιμιστικό σκοπό, για να έχει τη μάνα της δούλα στο σπίτι της, να της μαγειρεύει, να της σιδερώνει, να της σφουγγαρίζει το σπίτι κτλ. Όμως περισσότερο για να της προσέχει το μωρό, όταν λήξει η άδεια μητρότητας και κάποια στιγμή θα πρέπει επιτέλους να επιστρέψει στην εργασία της. Ελπίζω κι εύχομαι, όταν ενηλικιωθεί το παιδί της, να τη ανταποδώσει στο ακέραιο αυτές τις “αγαθιεργίες” της» αναφέρει για την κόρη του. Σε άλλη ανάρτηση μάλιστα είχε δημοσιεύσει το εξιτήριό του από δημόσιο ψυχιατρικό κατάστημα, όπου οι γιατροί έκριναν, μετά από τρεις μέρες παραμονής εκεί, ότι δεν αντιμετωπίζει κάποιο ψυχιατρικό πρόβλημα.

«Η μοναχοκόρη μου με συνενόχους τον σύζυγό της και τη γυναίκα μου κι αφού τους έχει καταστήσει πλήρως άβουλα όργανά της και ταπεινά ενεργούμενα, με τερατώδη ανήθικα και άτιμα ψεύδη, κατάφεραν να εκδώσουν εισαγγελική παραγγελία για τον εγκλεισμό μου σε δημόσιο ψυχιατρικό κατάστημα, με ανίερο στόχο και αποκλειστικό σκοπό τον βάναυσο διασυρμό της προσωπικότητάς μου», ανέφερε στην ανάρτησή του και συνέχιζε:

 

 

«Περιμένω νέες κατηγορίες περί παιδεραστίας, περί εμπορίου ναρκωτικών, περί μαστροπείας, περί παράνομης διακίνησης λαθρομεταναστών, κτλ, και από των οποίων επαγγελμάτων τα κέρδη την ανάθρεψα, την χαρτζιλίκωνα και τη σπούδασα. Και μια εύλογη απορία: Αν αντί για τα γαμ…ρίδια που έριξα στον γαμπρό μου Στέλιο, όταν πολύ κυνικά μου ανακοίνωσε στο τηλέφωνο, ότι με χώρισαν επιτέλους από τη γυναίκα μου, του έλεγα μόνο τη γνωστή νεοελληνική έκφραση “όπου σε συναντήσω θα σε γαμ…”, τι εισαγγελική παραγγελία θα επεδίωκε;».

Η κόρη του δράστη και η πρώην σύζυγός του επιρρίπτουν ευθύνες για ό,τι έγινε στους γιατρούς, που υπέγραψαν τον Αύγουστο του 2020 να βγει από το ψυχιατρείο ο 64χρονος, λέγοντάς τους κυνικά, ότι «δεν αντιμετωπίζει κάποιο ψυχιατρικό πρόβλημα, απλά είναι ένας κακός άνθρωπος». Κατήγγειλαν τέλος, ότι ενώ είχαν ενημερώσει τους αστυνομικούς, ότι είχε καραμπίνα, όταν έκαναν την καταγγελία σε βάρος του πριν από 4 χρόνια, οι αστυνομικοί δεν του ζήτησαν να την παραδώσει.

Τι νομίζετε;

-2 Points
Upvote Downvote

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Κατέρρευσε στον αέρα της ΕΡΤ ο Νίκος Πορτοκάλογλου – «Έχω συγκινηθεί»

Η αντίδραση της Οικονομάκου όταν ρωτήθηκε για τις φήμες περί χωρισμού της