in

CryCry OMGOMG

Η στιγμή της καταδίωξης στον Ασπρόπυργο που κατέληξε σε έναν ακόμη νεκρό αστυνομικό

Βίντεο ντοκουμέντο από την καταδίωξη του ύποπτου αυτοκινήτου στον Ασπρόπυργο, που είχε ως τραγική κατάληψη τον θάνατο του 29χρονου αστυνομικού της ομάδας ΔΙΑΣ, έρχεται στο φως.

  • Στο βίντεο ντοκουμέντο που έφερε στη δημοσιότητα η ΕΡΤ, καταγράφεται η στιγμή της καταδίωξης του ύποπτου αυτοκινήτου από περιπολικά στον Ασπρόπυργο.

Στις 3:30 τα ξημερώματα οι αστυνομικοί, ξεκίνησαν καταδίωξη υπόπτου οχήματος το οποίο ανέπτυξε ταχύτητα και επιχείρησε να τους ξεφύγει στην Αθηνών – Κορίνθου μετά το Δαφνί στο Χαϊδάρι, και το κυνηγούσαν μέχρι τον Ασπρόπυργο.

Η καταδίωξη ξεκίνησε μετά από κλήση για απόπειρα κλοπής αυτοκινήτου στην Νίκαια, και οι αστυνομικοί της ΔΙΑΣ διαπίστωσαν ότι στο περιστατικό εμπλέκονται δύο ΙΧ αυτοκίνητα, ένα εκ των οποίων διέφυγε αμέσως ενώ το δεύτερο έμεινε λίγο πιο πίσω.

  • Οι μοτοσικλέτες της ΔΙΑΣ άρχισαν την καταδίωξη η οποία κατέληξε στην Εθνική Αθηνών – Κορίνθου.

Στο ύψος του Ασπρόπυργου και συγκεκριμένα κοντά στη λίμνη Κουμουνδούρου, ο οδηγός οχήματος πραγματοποίησε έναν επικίνδυνο ελιγμό, με αποτέλεσμα ένα περιπολικό να φρενάρει απότομα, ο οδηγός της μοτοσικλέτας να μην προλάβει να κάνει το ίδιο και να πέσει πάνω του.

Δύο αστυνομικοί ΔΙΑΣ τραυματίστηκαν και μεταφέρθηκαν στο Θριάσιο νοσοκομείο, με τον 29χρονο να καταλήγει λίγη ώρα αργότερα. Ένα άτομο που επέβαινε στο αυτοκίνητο, συνελήφθη.

Τι νομίζετε;

-1 Points
Upvote Downvote

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Συγκινεί η Φωτεινή Γεωργαντά – «Είναι πολύ άσχημο να το βλέπεις αυτό»

Δεν άντεξε – Νεκρή η μάνα του Μανθόπουλου δυο μήνες μετά τον θάνατο του