Η στιγμή που τα είπε όλα η Νταϊάνα στην Καμίλα – «Μην νομίζεις ότι είμαι ηλίθια»

2 Min Read

Μια από τις πιο πολυσυζητημένες στιγμές της σχέσης της πριγκίπισσας Νταϊάνα με τον Κάρολο και την Καμίλα έρχεται ξανά στο προσκήνιο, 29 χρόνια μετά τον θάνατό της.

  • Σύμφωνα με δημοσίευμα της «Mirror» και όσα είχε περιγράψει η ίδια η Νταϊάνα σε ηχογραφήσεις για τη βιογραφία του Άντριου Μόρτον, η πριγκίπισσα είχε μια ιδιαίτερα έντονη συνάντηση με την Καμίλα σε πάρτι που είχε οργανώσει η αδελφή της.
  • Η Νταϊάνα, η οποία αισθανόταν άβολα στη συγκεκριμένη συγκέντρωση, ζήτησε από τον σωματοφύλακά της να τη βοηθήσει να εντοπίσει τον Κάρολο και την Καμίλα.

Όταν τελικά τους βρήκε, αποφάσισε να μιλήσει ανοιχτά. Φέρεται να είπε στην Καμίλα πως γνώριζε πολύ καλά τι συνέβαινε και πως δεν μπορούσε να την κοροϊδέψει.

  • Η Καμίλα, σύμφωνα με την αφήγηση της Νταϊάνα, προσπάθησε να υπερασπιστεί τη θέση της, επισημαίνοντας πως η πριγκίπισσα είχε δύο παιδιά, τεράστια δημοτικότητα και πολλούς ανθρώπους που την αγαπούσαν.

Η απάντηση της Νταϊάνα έμεινε στην ιστορία: «Θέλω τον άντρα μου». Η συνάντηση φέρεται να την επηρέασε βαθιά. Σύμφωνα με τη βασιλική βιογράφο Ίνγκριντ Σιούαρντ, η Νταϊάνα ήταν τόσο φορτισμένη μετά το περιστατικό, ώστε ξέσπασε σε κλάματα κατά την επιστροφή της.

Ο γάμος της με τον Κάρολο συνεχίστηκε μέχρι τον χωρισμό τους το 1992 και το διαζύγιο το 1996. Έναν χρόνο αργότερα, στις 31 Αυγούστου 1997, η Νταϊάνα σκοτώθηκε σε τροχαίο δυστύχημα στο Παρίσι.

Share This Article