in

LoveLove OMGOMG

Η Σολωμού για τον Αθανασίου – «Οι χωρισμένοι άνθρωποι πρέπει να είναι οικογένεια»

«Είναι πολύ αλλιώς η σχέση με το παιδί, όταν ενηλικιώνεται. Μετά τα podcast το παιδί έρχεται κατευθείαν και μου λέει τα προσωπικά του. Δε μου μίλαγε πριν τα podcast, δεν ήξερα τα προσωπικά του, ήταν κανονικό παιδί δηλαδή που δε τα λέει στους γονείς του. Κι εγώ του λέω τα προσωπικά μου», είπε αρχικά η Μαρία Σολωμού, μιλώντας στην κάμερα του «Fay’s Time» για τη σχέση της με το γιο της.
Και συνέισε: «Μου λέει την άποψή του. Εγώ δεν επεμβαίνω στα προσωπικά του, λέω απλώς τη γνώμη μου. Το ίδιο κάνει κι αυτός, λέει τη γνώμη του».

Για τον Μάριο Αθανασίου και την απόφαση που έχει πάρει να προστατεύει περισσότερο την προσωπική της ζωή, δήλωσε: «Οι χωρισμένοι άνθρωποι δεν πρέπει να είναι αλλιώς, πρέπει να είναι οικογένεια. Βαρέθηκα την ταμπέλα, να βλέπω μόνιμα το όνομά μου δίπλα σε ένα αντρικό όνομα και να γράφουν «το ζευγάρι της χρονιάς», «αντισυμβατικοί και οι δύο» και τέτοια».

Για το πως φαίνεται στο γιο της η στενή σχέση που έχει με τον τράπερ Mente Fuerte, απάντησε: «Ο γιος μου ακούει underground rap. Πολύ αναφέρουμε όμως τα ίδια ονόματα…».

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Σχίζα για Καπουτζίδη- «Τον καμαρώνω, είναι λαμπερό πλάσμα»

Η Μάγδα Τσέγκου εξηγεί γιατί δε μιλάει με τον Απόστολο Γκλέτσο