in

Η Sienna Miller με τα πιο περίεργα παπούτσια στο φεστιβάλ των Καννών

Όταν η Sienna Miller έφτασε στο φεστιβάλ των Καννών, η άφιξή της συνοδεύτηκε από μια ασυνήθιστη επιλογή παπουτσιών που είχε την υπογραφή του οίκου Schiaparelli.

  • Το look της ήταν εύκολα αναγνωρίσιμο από τις χρυσές λεπτομέρειες και τον σουρεαλισμό που το χαρακτήριζε. Αρχικά περιλάμβανε ένα κλασικό tweed jacket στο χρώμα της άμμου, με αυτές τις σουρεαλιστικές χρυσές λεπτομέρειες που συνδέουμε την Schiaparelli. Χωρίς αμφιβολία, ένα πολύ θηλυκό σακάκι που αψηφά τους κανόνες των τάσεων, αντιστρέφοντας το look χωρίς παντελόνι και φέρνοντάς το στο επάνω μέρος του ντυσίματος.

Για να το συνδυάσει, επέλεξε ένα (εξαιρετικά) φαρδύ, χαμηλόμεσο τζιν με εμφανείς λευκές ραφές και ένα εσώρουχο που έφτανε ψηλά μέχρι τη μέση και ξεχώριζε με τις χρυσές απλικέ λεπτομέρειες.

  • Ωστόσο, αυτό που τράβηξε τη μεγαλύτερη προσοχή στο look της Sienna Miller ήταν τα περίεργα παπούτσια της. Η ηθοποιός επέλεξε ένα ζευγάρι παπούτσια με χρυσή μύτη σε σχήμα δαχτύλων που ανήκουν στον οίκο που υπογράφει και το υπόλοιπο ντύσιμο: Schiaparelli. Αν και το «άσχημα» δεν είναι ίσως ο καλύτερος τρόπος για να τα περιγράψει κανείς, ήταν σίγουρα περίεργα και τράβηξαν την προσοχή.

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Πειραιάς ΤΩΡΑ – Τρεις Αλβανοί και ένας Έλληνας θα έβγαζαν 5 εκατ.ευρώ από τα 200 κιλά κοκαΐνης

Αυτά είναι – Διέρρευσαν φωτογραφίες από τα ακατάλληλα σόου σε στριπ κλαμπ στη Συγγρού…