in

CuteCute LoveLove

Η selfie της Ράντου με τον Παπακωνσταντίνου και οι ευχές για το 2023

Το 2023 βρήκε την Ελένη Ράντου αγκαλιά με τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου.

Η γνωστή ηθοποιός μπορεί γενικότερα να χρησιμοποιεί τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για επαγγελματικούς λόγους, όμως υπάρχουν και φορές που θέλει να εκφράσει τις σκέψεις της ή να μοιραστεί στιγμιότυπα με αγαπημένα πρόσωπα. Λίγο μετά την αλλαγή του χρόνου, λοιπόν, η Ελένη Ράντου ανέβασε στο προφίλ της στο Instagram μία φωτογραφία με τον σύζυγό της, Βασίλη Παπακωνσταντίνου.

Το αγαπημένο ζευγάρι υποδέχτηκε μαζί και χαμογελαστό το 2023, όπως φαίνεται στη φωτογραφία, που ενθουσίασε τους followers της ηθοποιού.

Σε πρόσφατη συνέντευξή της στην εκπομπή «Πάμε Δανάη», η Ελένη Ράντου είχε δηλώσει για τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου: «Το οικοδόμημα της ζωή μας με τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου δεν έπεσε ποτέ, ίσως επειδή είμαστε δυο ισχυρές προσωπικότητες. Συνήθως το κάστρο απειλείται όταν η μία είναι λιγότερο δυνατή προσωπικότητα από την άλλη και καταπιέζεται. Όταν γνωριστήκαμε με τον Βασίλη, εγώ έκανα τα πρώτα μου βήματα, οπότε εκείνος αποδέχτηκε το δικό μου ξεδίπλωμα που ερχόταν σιγά – σιγά.

Το θέμα είναι εάν εγώ θα άντεχα το βάρος του “είσαι η γυναίκα του τάδε”. Όταν γνωριστήκαμε δεν ήμουν “η Ελένη μας”, αλλά “το καινούργιο κορίτσι του Βασίλη”. Με στρίμωχνε η ιδέα ότι πρέπει να αποδείξεις ότι δεν είσαι το νούμερο 9 ή νούμερο 10 στη ζωή κάποιου άλλου».

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Σίσσυ Χρηστίδου – «Για πρώτη φορά στο σπίτι χωρίς την μαμά της»

Σπάνιο ενδημικό θηλαστικό βρέθηκε στις Δαφνές της Κρήτης (Δείτε εικόνες)