in

CuteCute LoveLove

Η Μαριάννα Παγώνη μιλά για τη γραβάτα με την ελληνική σημαία του βασιλιά Καρόλου

Για τις σημαντικότερες στιγμές της καριέρας της, για την γραβάτα με την ελληνική σημαία που σχεδίασε και φόρεσε ο βασιλιάς Κάρολος Γ’ , μίλησε η Μαριάννα Παγώνη, η αποκαλούμενη «βασίλισσα της γραβάτας».

 

  • Παράλληλα η γνωστή επιχειρηματίας αναφέρθηκε και στην επίσημη επίσκεψη του Προέδρου της Νοτίου Κορέας Γιον Σουκ Γιεόλ στο Μπάκιγχαμ τον Νοέμβριο και λίγες ημέρες μετά στην 28η Διάσκεψη του ΟΗΕ για την Κλιματική Αλλαγή (COP28). Αναφερόμενη στην γραβάτα με την ελληνική σημαία που φόρεσε ο βασιλιάς Κάρολος Γ’ η κ. Παγώνη είπε:

«Αυτή τη γραβάτα την αγόρασε από το κατάστημά μας η ιδιοκτήτρια της Ζeus & Dione, Μιμίκα Κολοτούρα, πριν από λίγο καιρό για να την προσφέρει στον βασιλιά Κάρολο. Είναι μια γραβάτα από μετάξι με ελληνικές σημαίες. Είναι δικό μου σχέδιο το οποίο δημιουργήθηκε το δεύτερο εξάμηνο του 2003 με αφορμή τους Ολυμπιακούς Αγώνες στην Αθήνα. Ο οίκος μας ήθελε να αποτυπώσει το ιερότερο σύμβολο της πατρίδας μας σε μία γραβάτα. Είχα κάνει τότε δύο σχέδια», λέει η κ. Παγώνη και αποκαλύπτει ότι αμέσως μετά τα περιστατικά συγγενής από τη βρετανική βασιλική οικογένεια ήρθε στη συνέχεια στην Ελλάδα αγοράζοντας και άλλες ίδιες γραβάτες. «Είναι πολύ συγκινητικό», τονίζει.

 

  • «Θέλω να ευχαριστήσω τον βασιλιά Κάρολο για αυτό που έκανε για την Ελλάδα μας. Για εμένα ήταν μεγάλη τιμή που την φόρεσε στην συγκεκριμένη χρονική στιγμή. Με τίμησε που επέλεξε το δικό μου σχέδιο και το σήκωσε σαν λάβαρο, σε μία στιγμή που είχε προσβληθεί ο θεσμός του κράτους μας μετά την ακύρωση της συνάντησης του πρωθυπουργού μας με τον κ. Σούνακ. Με αφορμή τη συμπλήρωση 90 χρόνων λειτουργίας του οίκου Pagoni Maison Des Cravates θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ γιατί με τα τελευταία γεγονότα ένιωσα ότι πήρα το μεγαλύτερο παράσημο. Ένα παράσημο που μου το έδωσε βέβαια η δουλειά μου, αλλά σε μία τόσο σημαντική στιγμή της πατρίδας μας. Μία δική μου, μια γραβάτα σχεδιασμένη με πολύ σεβασμό, σε μία τόσο ιστορική στιγμή», αναφέρει βαθύτατα συγκινημένη και συμπληρώνει:

«Εννοείται ότι το ντύσιμο μιλάει. Με αυτό εκφραζόμαστε άλλωστε. Ύστερα από αυτό που έγινε έχουμε εμπνευστεί και δημιουργούμε και άλλα σχέδια σε νέες συλλογές, οι οποίες θα είναι έτοιμες σε περίπου δύο μήνες. Δεν σας κρύβω ότι υπάρχει έντονο ενδιαφέρον από τη βασιλική οικογένεια».

 

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Χρήστος Βολικάκης – Ο ποδηλάτης που έμαθε να «σπάει» ρεκόρ

Πλήθος κόσμου σε Θεσσαλονίκη και Πειραιά για τη ρίψη του Τίμιου Σταυρού