in

Η Κορομηλά νοσταλγεί τον Σεργιανόπουλο – «Τον είχα πάντα δίπλα μου»

Με αφορμή την φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δέντρου στον Πειραιά, την Ρούλα Κορομηλά συνάντησε η κάμερα της εκπομπής «Ακόμα δεν είδες τίποτα» και η δημοσιογράφος Ελένη Μουστάκη. Μάλιστα, η αγαπημένη παρουσιάστρια γύρισε πίσω στον χρόνο και μίλησε τόσο για τις γιορτές με τους γονείς της όσο και την απώλεια του Νίκου Σεργιανόπουλου.

Πιο συγκεκριμένα, η Ρούλα Κορομηλά εξομολογήθηκε πως «αυτό που θυμάμαι από την παρουσίαση των εορταστικών σόου είναι ότι είχα πάντα πολύ καλή διάθεση. Δηλαδή μπορώ να πω ότι ήταν μεγαλύτερης κλίμακας η διάθεση μου από τα άλλα προγράμματα γιατί έτσι μου είχαν μάθει η μαμά και ο μπαμπάς μου. Ότι δηλαδή είναι μια γιορτή χαράς κι έτσι έβλεπα λοιπόν και τα εορταστικά. Χόρευα, τραγουδούσα, έκανα τούμπες και πολλά άλλα πράγματα».

«Είχαν συμβεί και πολλά ευτράπελα! Είχε σκιστεί το φόρεμα μου, είχα πέσει κάτω, είχα γλιστρήσει, πολλά είχαν συμβεί αλλά δεν ένιωθα τίποτα. Όταν μπαίνω στο πλατό της εκπομπής, τα πρώτα πέντε λεπτά, έχω πάρα πολύ μεγάλο άγχος. Μετά όμως ξεχνάω τις κάμερες εντελώς και αφήνω τον εαυτό μου, όπως και στο Σπίτι με το MEGA».

«Πάντα στα εορταστικά προγράμματα προτιμούσα τον Νίκο Σεργιανόπουλο, τον είχα πάντα δίπλα μου. Είχε μια σεμνότητα και ένα χιούμορ ωραίο και το νοσταλγώ αυτό το πράγμα. Περνούσα πολύ ωραία μαζί του» συμπλήρωσε, ακόμα, η Ρούλα Κορομηλά στην εκπομπή του Μεγάλου Καναλιού.

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Ηράκλειο ΤΩΡΑ – Συνελήφθη αστυνομικός. Έκανε κρυφά τον οδηγό ασθενοφόρου

Βόλος ΤΩΡΑ – Παραμένει στη φυλακή για την επίθεση με αλυσοπρίονο σε υπάλληλο του δήμου