in

OMGOMG CuteCute LoveLove

Η ψυχραιμία ενός 8χρονου έσωσε τη ζωή της μητέρας του στον Αξιό ποταμό

Ένα αγοράκι μόλις 8 ετών ενήργησε ως ένας μικρός ήρωας και ειδοποίησε τις Αρχές όταν η μητέρα του αισθάνθηκε αδιαθεσία ενώ οδηγούσε στη Θεσσαλονίκη.

  • Σύμφωνα με το thestival η περιπέτεια για τον ανήλικο και τη μητέρα εκτυλίχθηκε σήμερα το απόγευμα γύρω στις 17:00 σε περιοχή στη Θεσσαλονίκη. Σύμφωνα με πληροφορίες, ενώ η γυναίκα οδηγούσε, αισθάνθηκε αδιαθεσία στο ύψος της γέφυρας του Αξιού. Ακινητοποίησε το όχημα και στη συνέχεια λιποθύμησε.

Ο 8χρονος, παρά το γεγονός πως πρόκειται για ένα μικρό παιδί, ενήργησε ως ενήλικας. Διατήρησε απόλυτα την ψυχραιμία του, κάλεσε αμέσως το 100 και ανέφερε πως η μητέρα του λιποθύμησε.

 

Σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες, κατάφερε να περιγράψει και το σημείο στο οποίο είχαν σταματήσει με το αυτοκίνητο, διευκολύνοντας το έργο των Αρχών.

 

  • Στο σημείο έσπευσαν άμεσα αστυνομικές δυνάμεις αλλά και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Η γυναίκα παρελήφθη από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και διεκομίσθη στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ για την παροχή πρώτων βοηθειών.

Ο 8χρονος δέχθηκε τα συγχαρητήρια των αστυνομικών που μετέβησαν στο σημείο, αποκαλώντας τον μάλιστα “μικρό ήρωα”, αφού με την κίνησή του αυτή, έσωσε τη μητέρα του από τα χειρότερα.

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

3 Comments

Φάτε μάτια ψάρια! “Αλληθώρισε” και ο σκηνοθέτης με το στήθος της Ευρυδίκης στο Survivor (ΒΙΝΤΕΟ)

Παύλος Πολάκης – Ομόφωνα εκτός από τα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ