in

CuteCute

Η Πρωτογεράκη για τον βιασμό της 12χρονης στον Κολωνό – ”Έβρισκε πελάτες μόνη της”

Δικηγόρος του 23χρονου εμπλεκόμενου στην υπόθεση των Σεπολίων που αφέθηκε ελεύθερος είναι η ηθοποιός Βίκυ Πρωτογεράκη η οποία είπε πως «μιλάμε για τον εκμαυλισμό ενός παιδιού το οποίο το έκαναν να σκέφτεται σαν μεγάλος άνθρωπος αυτοί που το μεγάλωσαν και το διέφθειραν».

  • Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφέθηκε ο 23χρονος εμπλεκόμενος στην υπόθεση βιασμού της 12χρονης από τα Σεπόλια.

Εν αναμονή των νέων κλήσεων της ανακρίτριας και της έκδοσης ενταλμάτων από την Αστυνομία για έξι πρόσωπα, η δικηγόρος του 23χρονου μίλησε για τον πελάτη της ενώ υποστήριξε πως το παιδί «έβρισκε πελάτες μόνο του»!

  • Δικηγόρος του 23χρονου είναι η ηθοποιός Βίκυ Πρωτογεράκη η οποία αναφέρθηκε στην υπόθεση των Σεπολίων λέγοντας πως «μιλάμε για τον εκμαυλισμό ενός παιδιού το οποίο το έκαναν να σκέφτεται σαν μεγάλος άνθρωπος αυτοί που το μεγάλωσαν και το διέφθειραν».

«Το βίαζαν το παιδάκι και από ένα σημείο και μετά όπως προκύπτει από τη δικογραφία έβρισκε τους πελάτες μόνη της!» είπε στον ALPHA η κυρία Πρωτογεράκη με τον Σταύρο Μπαλάσκα να ρωτά «”ψάρευε” πελάτες η μικρή χωρίς να το ξέρουν, ιδιαίτερα ο Μίχος;». «Είναι σοκαριστικό αυτό που λέτε κυρία Πρωτογεράκη, δεν ισχύει» είπε σε έντονο ύφος η Κατερίνα Καινούργιου. Από την πλευρά της η Βίκυ Πρωτογεράκη ανέφερε πως «ρωτούσε τη 12χρονη η κοινωνική λειτουργός “σε αυτόν πήγες γιατί στον υπέδειξε ο Μίχος;” και απάντησε “όχ锨. Εγώ είδα τη στιχομυθία, διάβασα δικογραφία. Ασχετα με αυτό εγώ λυπάμαι για τον εκμαυλισμό του παιδιού και αυτοί που το κάνουν θέλουν κρέμασμα».

  • Οσον αφορά τον πελάτη της, η Βίκυ Πρωτογεράκη είπε πως «ο άνθρωπος αυτός είναι 22 και έχει 5 χρόνια μια κοπέλα μου μένει δίπλα στο μαγαζί του και κάθε μεσημέρι του πήγαινε φαγητό. Τον είχε αναγνωρίσει από μία φωτογραφία από το 2019, από ένα άσυλο».

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

14 Comments

  1. Η Πρωτογερακη είναι καλή δικηγόρος για όσους έτυχε να την ακούσουν στο ακροατήριο όπως εγώ. Αυτά όλα τα αναφέρει επειδή έχει διαβάσει τη δικογραφια, δεν λέει μπούρδες. Η Κατίνα των πρωίνάδικων, γνωστό αστροπελέκι, όπως παντα λέει μα##κιες.

  2. Ο Κούγιας είναι στο top five των κορυφαίων δικηγόρων. Δεν συγκρίνεται με κανέναν.
    Όποιον και να υπερσπιστεί, θα τον στηρίξω κι εγώ. Είτε παιδοκτόνο, είτε παιδοβιαστή.
    Σαν άνθρωπο ας τον κρίνει ο Θεός.
    Εγώ κατακρίνω μονο όποιους με βολεύει.

    • Αυτή είσαι! Ένα σίχαμα! Κάτι δικηγοράκια σαν τον Κούγια είναι δεινοί ψεύτες και έχουν γερές διασυνδέσεις στην Ψωροκώσταινα γι’ αυτό θεωρούνται κορυφαίοι. Μόνο εδώ όμως. Αν όμως πάνε στο εξωτερικό ξεφτιλίζονται όπως ο Ζαμέ Κορωπί και φαίνεται η ανεπάρκειά τους. Η χώρα μας έχει κορυφαίες και τίμιες δικηγοράρες που τους γλεντάνε αυτούς τους δικηγορίσκους της πλάκας. Σαν άνθρωπο θα τον κρίνουμε όλοι όταν είναι τόσο φαύλος. Φωνή λαού, οργή Θεού. Υποστήριξε όποιον θέλεις. Δεν θα σου περάσει.

Ο ΕΟΦ ανακαλεί αντιβηχικό σιρόπι – Ποιό είναι και για ποιό λόγο;

Χαμός στην Πάτρα – Νεαρός χτυπούσε γυναίκα και ο κόσμος πήγε να τον λιντσάρει