in

CryCry OMGOMG

Η πρώην σύζυγος του Νίκου Ρόκκου για τον θάνατό του – Η κόρη μας δέχεται βοήθεια από παιδοψυχολόγους

Τρεις μήνες μετά τον θάνατο του Νίκου Ρόκκου, η πρώην σύζυγός του, Γιάννα Φαφαλιού, μίλησε το παιδί που έχουν αποκτήσει μαζί με τον αδερφό του Στέλιου Ρόκκου, αλλά και το πώς διαχειρίζεται αυτή την απώλεια.

Η τραγουδίστρια τόνισε στην κάμερα του «Happy Day», πόσο κόστισε στην ίδια και την κόρη τους, ο ξαφνικός θάνατος του πρώην συζύγου της, λέγοντας: «Κάθε θάνατος, κάθε απώλεια είναι πολύ σκληρό πράγμα, ειδικά όταν έχεις και ένα παιδί στην ηλικία της εφηβείας. Μας συγκλόνισε όλους, όντως περάσαμε πολύ δύσκολα. Ήταν ξαφνικό, αναπάντεχο. Τι να πω; Εντάξει η ζωή προχωρά και συνεχίζεται και προσπαθούμε να διαχειριστούμε την κάθε απώλεια».

Ο αδερφός του Στέλιου Ρόκκου πνίγηκε την ώρα που είχε πάει για ψαροντούφεκο και οι αρμόδιες αρχές τον εντόπισαν στην βάρκα του χωρίς τις αισθήσεις του στην θαλάσσια περιοχή ανοιχτά του χωριού Παναγιά της Λήμνου.

Όσο για το πώς το αντιμετωπίζει η κόρη της, η Γιάννα Φαφαλιού σχολίασε ότι: «Η κόρη μου είναι ένα τυχερό παιδί υπάρχει πολλή αγάπη υπάρχει ένα πολύ δυνατό υποστηρικτικό σύστημα και δεν θα ντραπώ να πω ότι υπάρχουν και παιδοψυχολόγοι οι οποίοι βοηθάνε πάρα πολύ».

Τι είχε πει ο Στέλιος Ρόκκος
Ο Στέλιος Ρόκκος έδωσε συνέντευξη στο «Πρωινό» τη Δευτέρα 4 Μαρτίου, εμφανώς συγκινημένος για την πολύ δύσκολη περίοδο μετά τον θάνατο του αδερφού του.

«Η θάλασσα τέλειωσε για μένα. Έχω βάλει σε αγγελία το σκάφος κι έχω πουλήσει όλο τον εξοπλισμό. Έχει τελειώσει κι εγώ μαζί της. Την τελευταία φορά που δοκίμασα να πάω, δεν πέρασα καθόλου καλά. Η Λήμνος ήταν και αυτός… τώρα δεν είναι τίποτα ίδιο. Σκέφτομαι να φύγω» είπε αρχικά.

Τι νομίζετε;

-1 Points
Upvote Downvote

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

«Με πήρε τηλέφωνο και μου είπε πως έγινε μια στραβή» κατέθεσε φίλος του σκηνοθέτη που κατηγορείται για βιασμό

Πτώση F-16 – Λεπτό προς λεπτό η επιχείρηση διάσωσης του πιλότου, βρέθηκε μετά από 1,5 ώρα