in

OMGOMG WTFWTF

Η πρώην σύζυγος του δράστη στη Νίκαια -«Από την πρώτη στιγμή που τον χώρισα σχεδίαζε να εκδικηθεί»

Συγκλονισμένο παραμένει το πανελλήνιο με τη δολοφονία του 39χρονου άνδρα από τον πεθερό του στη Νίκαια. Η πρώην σύζυγος του δράστη και αυτόχειρα, καθώς και πεθερά του θύματος, μιλώντας στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», εξομολογήθηκε ότι παντρεύτηκε μαζί του όταν ήταν μόλις 15 ετών, ενώ αποκάλυψε ότι από την πρώτη στιγμή υπέμενε απίστευτη κακοποίηση, τόσο σωματική όσο και ψυχολογική.

«Ήταν εκδικητικός, χειριστικός και κακοποιητικός. Δεν δούλευε, με αποτέλεσμα να δουλεύω εγώ για να μπορέσω να μεγαλώσω την κόρη μου. Δημιουργούσε συνεχώς προβλήματα, φασαρίες, τσακωνόταν με τον κόσμο. Η κόρη μου δεν άντεχε την κατάσταση μέσα στο σπίτι. Τελείωσε τις σπουδές της κι ήρθε στην Αθήνα, γνώρισε τον σύζυγό της κι έκανε μια ευτυχισμένη οικογένεια», είπε αρχικά η γυναικά.

Ερωτηθείσα γιατί δεν τον εγκατέλειψε νωρίτερα απάντησε: «Ήμουν μόλις 15 ετών όταν τον παντρεύτηκα. Δεν βρέθηκε ένας ενήλικας να με τραβήξει από το χέρι και να μου πει “τέλος, φεύγεις από εκεί”. Ένιωθα σας ναρκομανής. Πριν από τέσσερα χρόνια το πήρα απόφαση. Ήταν μάλλον αργά».

Όπως ανέφερε η γυναίκα, ο πρώην σύζυγός της εξαπέλυε συνεχώς απειλές και σκότωσε τον γαμπρό της για να εκδικηθεί την κόρη του.

«Μας απειλούσε. Είχαμε κάνει την καταγγελία τον 2020, αλλά δεν τον κράτησαν στο ψυχιατρείο και τον άφησαν. Για ένα διάστημα είχαμε φύγει από το σπίτι, γιατί φοβόμασταν. Όμως τον τελευταίο καιρό είχε σταματήσει και νομίζαμε ότι είχε ηρεμήσει. Δυστυχώς, δεν ήταν έτσι, από την πρώτη στιγμή που τον χώρισα σχεδίαζε πώς θα εκδικηθεί το παιδί του», ανέφερε.

«Μας έλεγε ότι θα χύσει αίμα στο σπίτι του παιδιού μου. Έβγαινα και κοιτούσα να δω αν είναι κάπου το αυτοκίνητό του. Πού να φανταστώ ότι θα έπαιρνε άλλο αυτοκίνητο. Σκότωσε έναν άγγελο. Αλλά και νωρίτερα να τον είχα χωρίσει θα είχε πάρει εκδίκηση με τον πατέρα μου, τον αδελφό μου. Είχε φτάσει στο σημείο να δημοσιεύσει πλαστές φωτογραφίες της νύφης μου για εκδικητική πορνογραφία», εξομολογήθηκε.

Μάλιστα τόνισε ότι όλα αυτά τα έκανε μπροστά στο τεσσάρων ετών εγγονάκι του, χωρίς να υπολογίσει τα τραύματα που θα του προκαλέσει.

«Τα είδε όλα το πουλάκι μου. Ρωτάει πότε θα γυρίσει ο μπαμπάς του και του λέμε ότι δεν θα γυρίσει. Διέλυσε το σπίτι του παιδιού του, στέρησε από την οικογένειά του έναν άγγελο», κατέληξε η πρώην σύζυγος του δράστη.

Τι νομίζετε;

-1 Points
Upvote Downvote

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Τέλος οι “Πανθέοι” από το καθημερινό…

Κατερίνα Καινούργιου – «Μου έστειλε τόσο ωραία μηνύματα, είχε αισθανθεί ότι ήμουν λίγο στεναχωρημένη»