Λάμψη, διεθνείς celebrities και αρκετό ενδιαφέρον είχε η βραδιά του Σαββάτου στην Αθήνα, με αφορμή την επίσημη πρεμιέρα της νέας ταινίας του Ρομέν Γαβρά, «Θυσία» («Sacrifice»), στη Στέγη του Ιδρύματος Ωνάση.
- Ο γνωστός σκηνοθέτης παρουσίασε την πρώτη του αγγλόφωνη κινηματογραφική δουλειά έχοντας στο πλευρό του την Έμιλι Ραταϊκόφσκι. Οι δυο τους έκαναν κοινή εμφάνιση στο red carpet και πόζαραν μαζί μπροστά στους φωτογράφους, κλέβοντας τις εντυπώσεις.
- Η παρουσία της διάσημης Αμερικανίδας καλλονής αποτέλεσε φυσικά ένα από τα highlights της βραδιάς, ενώ τα φλας συγκέντρωσε και ο Βενσάν Κασέλ, ο οποίος πρωταγωνιστεί στην ταινία.
Η «Θυσία» αποτελεί μια σατιρική περιπέτεια με ένα εντυπωσιακό διεθνές καστ, στο οποίο συμμετέχουν ακόμη η Άνια Τέιλορ-Τζόι, ο Κρις Έβανς και η Σάλμα Χάγιεκ. Μάλιστα, η Ελλάδα έχει ξεχωριστή θέση στην ταινία, καθώς μέρος των γυρισμάτων πραγματοποιήθηκε στη χώρα μας.
Η επιστροφή του Ρομέν Γαβρά στην Ελλάδα είχε έτσι διπλή σημασία, ενώ η κοινή του εμφάνιση με την Έμιλι Ραταϊκόφσκι πρόσθεσε ακόμη περισσότερη λάμψη σε μια βραδιά γεμάτη κινηματογραφικά αστέρια. Οι δυο τους ήταν αναμφίβολα από τα πρόσωπα που συγκέντρωσαν τα περισσότερα βλέμματα στην πρεμιέρα.
