in

Η Πασχαλίδου για Eurovision 2023 – «Αυτό το τραγούδι δεν ήταν για να εκπροσωπήσει την Ελλάδα»

«Με τη Loreen γνωριζόμαστε εδώ και πολλά χρόνια, πολύ πριν το Euphoria που ήταν μία καλλιτέχνιδα που πραγματικά πάλευε και δεν έκανε εκπτώσεις στην Τέχνη της και τον χαρακτήρα της, είναι ένας άνθρωπος που δε συμβιβάζεται γενικά. Πολύ χαρισματικός άνθρωπος. Αφοσιωμένη στην Τέχνη της. Είναι ταπεινή και πολύ προσγειωμένη αλλά και ένας πολύ πνευματικός άνθρωπος… Επειδή έχω και ένα ισχυρό ένστικτο, ήμουν βέβαιη ότι θα είναι στην 3αδα. Ο διαγωνισμός πλέον δεν ενθουσιάζει με τον ίδιο τρόπο τους Σουηδούς… Όλοι όμως είναι πανευτυχείς που κέρδισε η Loreen… Η Loreen είναι ένας άνθρωπος πολύ συγκροτημένος και συγκρατημένος. Πραγματικά ευχόταν και προσευχόταν να είναι νικήτρια…», είπε αρχικά η Αλεξάνδρα Πασχαλίδου, μιλώντας το μεσημέρι της Δευτέρας, στη Μάριον Μιχελιδάκη για την φετινή Eurovision, αλλά και την ελληνική συμμετοχή.

  • Ενώ πρόσθεσε: «Το ελληνικό τραγούδι δε μου άρεσε. Συγγνώμη που το λέω ευθέως. Δε ξέρω πως γίνεται η επιλογή και έχω προτείνει επανειλημμένως να ακολουθήσουν και στην Ελλάδα το μοντέλο της Σουηδίας. Να μπορεί ο κόσμος να ψηφίζει για το ποιος καλλιτέχνης και ποιο τραγούδι θα την εκπροσωπεί».

«Το παιδί που εκπροσώπησε την Ελλάδα έδωσε ό,τι καλύτερο μπορούσε. Ένα παιδί 16 χρονών είναι πολύ σκληρό να του κάνεις κριτική, αλλά, δεν ήταν αυτό τραγούδι να στείλει η Ελλάδα», κατέληξε.

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Κωνσταντίνος Χριστοφόρου – «Υπάρχει ένα αντικυπριακό κλίμα στην ΕΡΤ»

Ηλίας Ψινάκης – «Γιατί σοκαρίστηκε η Βανδή; Δεν παντρεύτηκα εγώ τον Ντέμη, αλλά εκείνη»