in

Η παράξενη απαίτηση από τους βοηθούς της Kim Kardashian, για να πιει καφέ το πρωί

Η Kim Kardashian είναι πολύ επιλεκτική στο πώς θα πιει τον καφέ της. Δεν εννοούμε ότι τον προτιμά με κάποια ιδιαίτερη γεύση ή προετοιμασία, αλλά αναφερόμαστε σε μία κίνηση που πρέπει να κάνουν οι βοηθοί της πριν της παραδώσουν τον καφέ της το πρωί.

  • Η σχεδιάστρια των Skims παραδέχτηκε στην εκπομπή “Jimmy Kimmel Live!” τη Δευτέρα, 22 Απριλίου, ότι πρέπει να αφαιρέσει από το φλιτζάνι του καφέ της το χαρτόνι που τοποθετούν οι αλυσίδες καφέ στο ποτήρι τους, για να προστατεύονται οι καταναλωτές από το καυτό ρόφημα, πριν σκεφτεί καν να το αγγίξει.

«Πρέπει κάποιος να αφαιρέσει το χαρτόνι του Starbucks από τον καφέ σου επειδή μισείς τον ήχο του χαρτονιού;» ρώτησε ο Kimmel την Kardashian, αναφερόμενος στις φήμες που έχει διαβάσει για εκείνη στο διαδίκτυο.

  • «Ναι, είναι αλήθεια. Μισώ την αίσθηση και τον ήχο», είπε η Kardashian, προσθέτοντας ότι όποιος είναι μαζί της θα αφαιρέσει το χαρτόνι, ενώ εκείνη δεν θα κοιτάζει.

«Δεν μπορώ να το δω να γίνεται και δεν μπορώ να το ακούσω. Ο ήχος αυτός είναι για εμένα ό,τι είναι για άλλους ο ήχος των καρφιών πάνω σε μαυροπίνακα»

  • Διάφορες φωτογραφίες παπαράτσι, ωστόσο, δείχνουν την απόφοιτο του “Keeping Up With the Kardashians” να κρατάει με επιτυχία τα ποτήρια Starbucks με τα χαρτόνια πάνω τους.

H απάντηση για την κόντρα με την Taylor Swift
Στην ίδια συνέντευξη η reality star αναφέρθηκε και στην κόντρα που λέγεται πως υπήρξε μεταξύ εκείνης και της Taylor Swift και η οποία εντάθηκε από τη στιγμή που ο πρώην σύζυγος της Kim Kardashian, Kanye West τραγούδησε για την Taylor Swift «μπορεί να κάνουν ακόμα σεξ επειδή έκανε αυτή τη σκ*λα διάσημη», το 2016.

  • Η αρχή για τη φημολογούμενη κόντρα έγινε το 2009 όταν η Taylor Swift παραλάμβανε το βραβείο για το καλύτερο female video στα VMAs και εκείνη τη στιγμή στη σκηνή ανέβηκε ο Kanye West, άρπαξε το μικρόφωνο από την τραγουδίστρια και είπε πως το βραβείο έπρεπε να κερδίσει η Beyonce.

Η συνέντευξη της σταρ των “Kardashians” έτυχε να είναι η πρώτη της από τότε που η Taylor Swift κυκλοφόρησε το νέο της άλμπουμ, “The Tortured Poets Department”, στο οποίο λέγεται πως αναζωπύρωσε τη σχεδόν 10ετή διαμάχη της με την Kardashian σε δύο τραγούδια: “thanK you aIMee” και “Cassandra”.

  • «Η ζωή είναι ωραία», είπε η 43χρονη Kardashian στον late-night παρουσιαστή, αποφεύγοντας να ρίξει «λάδι στη φωτιά» της υποτιθέμενης κόντρας της με την τραγουδίστρια.

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Σήμερα η παγκόσμια Ημέρα του DNA

Κι όμως – Ηπιότερη η αύξηση του κόστους δανεισμού των επιχειρήσεων στην Ελλάδα